Workspace Studio pregăteste reduceri până la 50% la ergonomie. Sute de scaune Herman Miller vor avea prețuri cu 30-50% mai mici

Workspace Studio pregăteste reduceri până la 50% la ergonomie. Sute de scaune Herman Miller vor avea prețuri cu 30-50% mai mici

Workspace Studio – companie specializată în soluții de amenajare orientate către ergonomie și partener unic acreditat al Herman Miller în România – a pregătit 24 de ore de reduceri de Black Friday. Campania se va desfășura pe 12 noiembrie.

Black Friday 2021 va include cu 50% mai multe produse decât anul trecut, când Workspace Studio a organizat pentru prima dată un eveniment dedicat Black Friday. Prețurile scaunelor ergonomice de la Herman Miller vor scădea cu până la 50%.

Vedetele campaniei din acest an vor fi scaunele Aeron și Embody, vârfurile de ergonomie din întrega lume, care vor beneficia de un discount de 30%. Alături de acestea, în oferta de Black Friday va fi inclusă și o selecție de modele de scaune ergonomice cu reducere de 50%. De asemenea, oferta va cuprinde câteva sute de scaune Herman Miller desigilate, care au aceeași garanție market leading, de 12 ani.

"Campania de anul trecut a fost foarte bine primită de clienții Workspace, de aceea am decis să creștem selecția de produse și discounturile. Clienții noștri își doresc spații de lucru ergonomice, de o calitate superioară și pentru ei am pregătit o ofertă de neratat, aceste reduceri fiind accesibile o singură dată pe an, cu ocazia Black Friday. Mai ales în ultimele 18 luni, românii privesc spațiul de lucru ca pe o investiție în sănătate și în productivitatea lor, prin urmare alocă bugete proporționale, chiar și pentru biroul de acasă. Ne așteptăm la o creștere de cel puțin 30% față de ediția din 2020, prin urmare am pregătit stocuri mai mari și o capacitate de livrare crescută", a precizat Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related