Sphera Franchise Group inaugurează două noi restaurante KFC în România, la Bârlad și Ploiești și unul în Italia, la Verona

Sphera Franchise Group inaugurează două noi restaurante KFC în România, la Bârlad și Ploiești și unul în Italia, la Verona
  • Rețeaua KFC ajunge la 92 de restaurante în portofoliul local odată cu inaugurarea locațiilor de tip food court din Bârlad și Ploiești, iar în Italia la 20 de locații prin deschiderea noului restaurant din Verona

Sphera Franchise Group, compania care operează în sistem de franciză brandul KFC în România și Italia, își extinde portofoliul de restaurante pe final de an și  anunță inaugurarea a două noi locații KFC în România - pe 30 noiembrie Bârlad Value Center și pe 3 decembrie Ploiești Value Center și una în Italia, în zona centrală a orașului Verona. Noile locații fac parte din strategia de expansiune stabilită pentru anul 2021. Acestea sunt aliniate standardelor internaționale la nivel de design, digitalizare și facilități.

KFC Bârlad Value Center are o suprafață de aproximativ 230 mp și este situat la adresa Bulevardul Republicii nr. 320B, în cadrul centrului comercial Bârlad Value Center, în timp ce noua locație din Ploiești ocupă o suprafață de aproximativ 170 mp în incinta complexului comercial Ploiești Value Center. Ambele restaurante funcționează zilnic în intervalul orar 10:00 – 21:00 conform programului prevăzut pentru desfășurarea activităților economice ca urmare a restricțiilor în vigoare datorate pandemiei. Clienții pot servi produsele preferate în zonele de food court ale celor două centre comerciale, pot lua mâncarea la pachet sau comanda pe platformele online ale  partenerilor Glovo și Tazz pentru livrare la domiciliu sau birou.

În Italia, restaurantul KFC cu numărul 20 ocupă o poziție stradală, fiind situat în centrul orașului Verona, în Piazza delle Erbe, una dintre cele mai cunoscute piețe din oraș.

„Către finalul acestui an, ne bucurăm să anunțăm inaugurarea a trei noi locații KFC, atât la nivel național, cât și internațional, ca parte a strategiei de business ce vizează expansiunea, digitalizarea și inovarea. Poziționarea strategică în incinta centrelor comerciale Bârlad Value Center, respectiv Ploiești Value Center și în centrul orașului Verona ne oferă oportunitatea de a ajunge la un număr și mai mare de consumatori, cărora le oferim garanția unor produse și servicii la standarde înalte, în cele mai sigure condiții, perfect adaptate la contextul actual”, a declarat Călin Ionescu, CEO Sphera Franchise Group.

Odată cu deschiderea noilor locații, KFC creează pe plan local, 70 de locuri de muncă, în funcţii precum Lucrător Bucătărie, Casier, Manager și Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.

De asemenea, începând cu 1 septembrie, salariile oferite pentru postul de Crew member au fost majorate ajungând la un venit net de 2.500 de lei după luna a treia de colaborare. Suma include salariul de bază, tichetele de masă și bonusul de performanță, conform criteriilor interne de acordare. 

Procedurile de lucru din restaurante respectă toate normele sanitare impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu virusul SARS CoV-2, cu privire la echipamentul de protecție, sanitarizarea suprafețelor de lucru și a restaurantelor atât în România, cât și în Italia. În incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related