Sustenabilitatea, privită ca noua pardigmă de business pe 8 decembrie, la o nouă ediție a „Positive Business” – eveniment online

Sustenabilitatea, privită ca noua pardigmă de business pe 8 decembrie, la o nouă ediție a „Positive Business” – eveniment online

O nouă ediție a conferinței „Positive Business, a talk about sustainability and positive impact in business”, organizată de BusinessMark va avea loc pe 8 decembrie 2021, începând cu ora 09:30.

În contextul pandemiei actuale, dar și al unei lumi ce în ultimii ani a arătat tot mai des cât de afectată este de schimbările climatice, discuția despre responsabilitate nu mai poate fi evitată de nimeni.

Consumerismul, economia liniară sunt concepte ce par desprinse din alte vremuri, deși, realist, trecerea de la teorie la practică este un proces anevoios. În acest context, a venit momentul ca organizațiile să adopte o strategie unitară, pe termen lung cu privire la impactul real pe care îl au. Nu este o misiune ușoară, dar este singura soluție, iar cei ce vor porni primii de la linia de start vor avea cu siguranță mai multe de câștigat pe termen lung.

Această temă va sta la baza conferinței din acest an, la care vor participa specialiști din companii de top ce au luat măsuri în vederea unui mediu de afaceri mai sustenabil:

 • LILIANA CAIMACAN, Head of Global Innovation, Tata Consumer Products, Professor of Marketing & Innovations, Hult International Business School (Marea Britanie)
 • DANIEL RUKARE, Professor of Practice in Innovation and Entrepreneurship, Hult International Business School (Marea Britanie)
 • DANA DOBRESCU, Corporate & Government Affairs Manager, MONDELEZ ROMÂNIA
 • RALUCA DASCĂLU, Communications Manager, JYSK ROMÂNIA
 • NICOLETA DELIU, Head of Communication, BCR
 • MIHAELA POTLOG, Director Financiar, SCHNEIDER ELECTRIC ROMÂNIA
 • ANCA ROMAN, Communication Manager, FRIESLANDCAMPINA ROMANIA
 • SARAH JOIȚOIU, Sustainability advisor, eMAG
 • TEODORA JURAVLE, Marketing Director, ELECTROLUX ROMANIA
 • CRISTIAN LAZAR, Chief Executive Officer, Green PC Ambalaje
 • ALEXANDRA MAIER, Sustainability Manager, ING BANK ROMÂNIA

Moderatori:

 • ALINA LICIU, Managing Partner, THE AZORES SUSTAINABILITY & CSR SERVICES
 • DANIEL DRĂGAN, Managing Partner, BUSINESSMARK

Participarea la conferință este gratuită și vizează: CEOs, Directori Generali & Executivi, CSR Managers, Sustainability Managers, Marketing Managers, PR Managers, Corporate Affairs Managers, HR Managers, Supply Chain Managers, Business Development Managers, Antreprenori.

Pentru a participa, este necesară înscrierea prealabilă.

Mondelez International, Azores – Sustainability & CSR Services
Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark!
Eveniment organizat de BusinessMark.
Partenerii evenimentului sunt: Mondelez International, Azores – Sustainability & CSR Services
Eveniment susținut de: BEROCC
Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, IQads, SMARK, Market Watch, MATEK.

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


SectiuneBranded


Related