Străbate lumea cu noul set LEGO® Ideas Globul Pământesc

Străbate lumea cu noul set LEGO® Ideas Globul Pământesc

Exploratori, pregătiți-vă pentru aventuri! Grupul LEGO a dezvăluit setul LEGO® Ideas Globul Pământesc, care va stimula imaginația fanilor dornici de călătorii in jurul lumii, care vor să descopere noi locuri și să creeze noi amintiri.

Setul de 2.585 piese recreează în mod autentic globul pământesc, numele continentelor și al oceanelor fiind imprimat fosforescent, astfel încât lumea să fie vizibilă în orice moment. Mai mult, odată construit, setul poate fi rotit, o premieră pentru un set LEGO de astfel de dimensiuni.

Setul a fost creat în cadrul platformei LEGO Ideas®, o inițiativă LEGO prin care noile idei sunt votate de fani și transformate în realitate. Guillaume Roussel, fan LEGO din Franța, a fost cel care a pus bazele conceptului setului LEGO Ideas The Globe, inspirat de poveștile lui Jules Verne. Într-o discuție despre designul setului, Guillaume a explicat: „Când am gândit designul, m-am întrebat ce ar fi creativ, educațional și totodată ar plăcea întregii lumi? Iar răspunsul a fost desigur chiar lumea.”

„Un aspect deosebit la acest set este faptul că le permite tuturor fanilor să descopere lumea cu ajutorul cărămizilor LEGO și cu un pic de imaginație. Globul pământesc este un simbol al visurilor și aspirațiilor de călătorie al celor aflați în căutarea aventurii sau a celor care vor sa învețe mai multe despre lumea în care trăim. Când revizuiam setul lui Guillaume, am putut observa pasiunea sa pentru călătorii și aventură dar și pentru a inspira fani LEGO de pretutindeni. Iar designerii noștri au trecut cu brio de provocarea de a face acest set să se învârtă.”, a declarat Federico Begher, LEGO Group Head of Global Marketing Adults.

LEGO Ideas Earth Globe (21332) va fi disponibil pe LEGO.com și în magazinele de retail LEGO începând cu 1 Februarie 2022, la prețul recomandat de 999,99 RON.

Detalii despre set
Dimensiuni:
L: 30 cm (11.5 in) W: 26 cm (10 in) H:  40 cm (16 in)
Preț: 999,99 RON
Piese: 2585

Misiunea Grupului LEGO este de a inspira și dezvolta constructorii de mâine, prin joacă și învățare creativă. LEGO System in Play, ce are la bază cărămizile LEGO®, le permite copiilor și fanilor de orice vârstă,  să construiască și să reconstruiască orice își pot imagina. Grupul LEGO® a fost fondat în Billund, Danemarca în 1932 de Ole Kirk Kristiansen. Numele este derivat din două cuvinte daneze, LEg GOdt, cu semnificația „Joacă bine”. Astăzi, Grupul LEGO continuă să fie o companie de familie, cu sediul central în Billund. Produsele LEGO sunt comercializate în peste 130 de țări din întreaga lume. 

Platforma LEGO Ideas® le oferă fanilor oportunitatea să prezinte propriile creații din cărămizi, având șansa ca acestea să fie aduse la viață cu ajutorul designerilor profesioniști LEGO, beneficiind totodată de un procent din profit

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related