Startup-ul YEPP semnează primul parteneriat de conținut cu Prima Play, parte a Grupului Clever

Startup-ul YEPP semnează primul parteneriat de conținut cu Prima Play, parte a Grupului Clever
  • În cadrul parteneriatului, YEPP și Prima Play organizează o competiție oficială adresată utilizatorilor celor două platforme
  • Premiile Prima Play Challenge includ două pachete duble de acces (transport, cazare și acces la meci) la finala UEFA Champions League, precum și pachete duble de acces la orice meci din campionatele naționale de fotbal din Anglia, Franța, Germania, Italia sau Spania, plus zeci de premii oferite săptămânal

YEPP, prima aplicație de pronosticuri sportive între prieteni dezvoltată în România, a semnat un parteneriat cu Prima Play, platforma de conținut online parte a grupului Clever. În cadrul parteneriatului are loc competiția oficială Prima Play Challenge, în cadrul căreia utilizatorii celor două platforme pot câștiga două pachete de acces la finala UEFA Champions League din Sankt Petersburg (Rusia), programată pentru 28 mai 2022,  precum și pachete de acces la orice meci (la alegerea câștigătorului) din campionatele naționale de fotbal aflate în desfășurare în Anglia, Franța, Germania, Italia sau Spania. Pachetele de acces asigurate de către organizatori cuprind biletele la meciurile selectate, precum și opțiuni de transport și de cazare pentru câte două persoane.

„Avem alături de noi un partener de încredere, unul dintre cei mai mari operatori sportivi din România, iar acest aspect marchează încă un pas important pentru YEPP și misiunea noastră, de a revoluționa modul în care oamenii interacționează cu evenimentele sportive. Scopul nostru este să le oferim pasionaților de sport o experiență socială interactivă și personalizată intereselor lor, iar acest parteneriat este extraordinar pentru că le oferim utilizatorilor ocazia să urmărească meciurile preferate și să fie recompensați cu experiențe incredibile în același timp.”, a declarat Cosma Wolkonsky, YEPP.

„YEPP a identificat o nișă nouă, neexplorată până acum, pe o piață atât de veche și își propune să reinventeze modul în care oamenii interacționează cu evenimentele sportive. Ce ne-a convins în mod special este viziunea YEPP, de a oferi utilizatorilor o experiență completă și interactivă. Nu ne rămâne decât sa le urăm succes tuturor participanților și îi încurajăm să se bucure din plin de experiența acestui campionat oficial.”, a menționat Orlando Nicoară, Clever Group.

Pentru a fi înscriși în competiție, utilizatorii trebuie să plaseze pronosticuri în aplicația YEPP pentru meciurile din selecția disponibilă săptămânal și să testeze, de asemenea în mod gratuit, aplicația Prima Play. Prima Play Challenge se va încheia miercuri, 4 mai 2022, imediat după returul semifinalelor UEFA Champions League.

YEPP și Prima Play oferă 72 de premii săptămânale și 3 Mari Premii, acordate la finalul Campionatului, după cum urmează:

  • Marele Premiu I constă în 2 bilete la finala UEFA Champions League, ce va avea loc pe Stadionul Krestovsky din Sankt Petersburg, pe 28 mai 2022, costurile de transport și cazare fiind și ele asigurate de organizatori. În plus, câștigătorul va beneficia de abonament PrimaPlay timp de un an.
  • Marile Premii II și III constau în câte 2 bilete, la alegere, din cadrul campionatelor naționale de fotbal aflat în desfășurare în Anglia (Premier League), Franța (Ligue 1), Spania (LaLiga), Germania (Bundesliga) și Serie A (Italia), costurile de transport și cazare fiind de asemenea acoperite de organizatori. În plus, câștigătorii vor beneficia de abonament PrimaPlay timp de un an.
  • 72 de premii săptămânale, constând în abonamente PrimaPlay timp de trei luni sau două bilete la un meci (la alegerea câștigătorilor) din Liga 1. Astfel, în fiecare săptămână vor fi acordate 3 abonamente PrimaPlay și 2 bilete de acces la meciuri din Liga 1.

Parteneriatul YEPP și Prima Play marchează un prim pas în îndeplinirea viziunii YEPP de a se asocia cu operatori de transmisiune sportive din întreaga lume. YEPP își propune să revoluționeze modul în care oamenii interacționează cu evenimentele sportive, permițându-le pasionaților de sport să plaseze pronosticuri pe rezultatele oricăror evenimente sportive și să concureze astfel cu prietenii lor în mod simplu și rapid, într-un mediu digital.

Platforma Prima Play permite vizualizarea în format live a meciurilor din Liga 1, Liga 2 şi Cupa României oriunde în lume. De asemenea, Prima Play include și alte competiţii sportive, de la campionate de fotbal precum Premier League, Ligue1, Serie A, Bundesliga și Spanish Primera Division, dar și UEFA Champions League, Europa League & Conference League până la Formula 1, Moto GP, campionatele europene şi mondiale de handbal, tenis de masă, turnee de tenis ATP 250 şi multe altele.

YEPP, prima aplicație destinată pariurilor sportive între prieteni dezvoltată în România, își propune să revoluționeze modul în care pasionații de sport interacționează, permițându-le să plaseze pronosticuri despre rezultatele evenimentelor sportive și să concureze astfel cu prietenii lor în mod simplu și rapid, într-un mediu digital. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related