Stii ca urmeaza Ziua Neoficiala a Setului de Cescute pentru consumatoarea care si-a convins toate prietenele?

Stii ca urmeaza Ziua Neoficiala a Setului de Cescute pentru consumatoarea care si-a convins toate prietenele?

Cu siguranta a trebuit sa organizezi promotii anul acesta si, pe langa cativa consumatori fideli, te-ai ales si cu o gramada de timp pierdut pentru alegerea premiilor. Mai ales ca vorbim despre oameni atat de diferiti pe care trebuie sa ii recompensezi cum poti tu mai bine - trei doamne pasionate de gatit, un instalator si un student la matematica.

De fiecare data cand trebuie sa alegi ce cadouri sa oferi la promotii ai atatea intrebari incat ar trebuie sa-ti anulezi toate planurile pe care ti le-ai facut pentru ziua respectiva. In plus, pe langa acest eveniment, gandeste-te, cate sarbatori mai ai de onorat? Cum ramane cu fanul numarul 3.000 sau cu cel mai activ participant de la eveniment?

Edenred, lider mondial si national in piata serviciilor preplatite a creat exact solutia de care ai nevoie – Cardul Compliments®, primul card preplatit B2B pe care il poti personaliza, alimenta cu suma dorita si oferi oricarui consumator, pentru a-si alege premiul dorit.

Sumele oferite folosind Cardul Compliments® sunt scutite de la plata impozitului pe venit in limita a 600 lei/premiu/zi, in cazul concursurilor de marketing, si sunt deductibile 100% de la plata impozitului pe profit, functionand in baza Codului Fiscal. Cardul Compliments® este un produs dezvoltat in colaborare cu MasterCard si functioneaza similar cu un card de debit obisnuit, insa nefiind un card bancar, nu percepe taxe si comisioane de administrare

Afla care sunt toate Sarbatorile Neoficiale, dar Obligatorii din Calendarul Marketerului si descopera solutia perfecta pentru ele!  

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related