Digi24 lansează „Scenă deschisă”, singurul podcast televizat din România

Digi24 lansează „Scenă deschisă”, singurul podcast televizat din România

Digi24 continuă seria lansărilor și invită telespectatorii să urmărească, în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00, emisiunea „Scenă deschisă”, o nouă producție, tip podcast, moderată, pe rând, de toți jurnaliștii canalului. Astfel, sâmbătă, 19 martie, ediția de debut va fi prezentată de Teodora Tompea, iar prima invitată care a acceptat provocarea va fi Adelina Pestrițu.

Într-un format dinamic de tip podcast, desfășurat pe parcursul unei ore, într-o atmosferă relaxată și cu un decor modern, moderatorii Digi24 vor sta, prin rotație, față în față, cu invitați din domenii variate pe care vor încerca să îi cunoască dincolo de titulatura oficială.

,,Mă bucur că am onoarea să deschid seria emisiunilor ,,Scenă deschisă". Am fost captivată, încă de la început, de provocarea de a-i descoperi într-o altă lumină pe invitați. Cred că va fi o emisiune care ne va surprinde pe toți", a declarat Teodora Tompea.

Printre prezentatorii emisiunii care și-au anunțat participarea în cadrul proiectului se numără inclusiv Anca Dumitrescu, Ioana Ciurlea, Oana Zamfir, Simona Țăranu și, așa cum o recomandă numele emisiunii - Scenă deschisă - sunt așteptați numeroși jurnaliști seniori și prezentatori, precum Mihaela Brazdeș, Andreea Brașovean, Andreea Bratu, Cătălin Nunu, Adrian Cojocaru, Carla Tănasie și Andreea Georgescu.

La finalul unei săptămâni bogate în informații de interes general, telespectatorii vor putea descoperi poveștile de viață ale unor invitați speciali, precum și amănunte pe care nu le-au dezvăluit publicului larg până acum, menționându-i aici pe regizorul Florin Piersic junior, sociologul Gelu Duminică, autorul Emil Dobrovolschi, cercetătorul Mircea Iliescu și preotul Vasile Ioana.

Televiziunea Digi24 și platforma online Digi24.ro, poziționate de publicul român, pentru al patrulea an consecutiv, în top 3 cele mai credibile surse de informare* din România, fac parte din divizia media a grupului DIGI | RCS & RDS. Postul de știri Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România. 

Platforma Digi24.ro este cea mai urmărită platformă de știri din online-ul românesc, având o medie lunară de peste 50 de milioane de vizite, în ultimele șase luni. Platforma Digi24.ro deține recordul absolut de trafic în mediul online din România, conform măsurătorilor realizate de Biroul Român de Audit Transmedia: peste 80 de milioane de vizite și peste 16 milioane de vizitatori unici, raportate la nivelul unei luni.

Grupul mai deține canalele Digi Sport 1, 2, 3, 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, postul de filme (pay-tv), Film Now, și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

*Reuters Institute Digital News Media Report 2021.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related