Arta stradală prinde viață noaptea cu Samsung și Fat Cap Sprays

Arta stradală prinde viață noaptea cu Samsung și Fat Cap Sprays

Creativitatea pe timp de noapte nu a arătat niciodată atât de bine – surprinsă pentru prima dată cu Galaxy S22 Ultra prin conceptul de Nightography.

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi „Noapte în lumină nouă” („Night in new light”), o campanie care dă o nouă direcție fotografiei de noapte. Cele patru episoade, lansate săptămânal, oferă o perspectivă exclusivă asupra noilor lucrări nocturne ale artistului stradal și vedetei pe TikTok Fat Cap Sprays, o dezvăluire posibilă pentru prima dată grație imaginilor uimitor de clare realizate cu Galaxy S22 Ultra sub umbrela Nightography.

Fără capacitatea de a documenta întregul proces noaptea, unele dintre activitățile sale creative s-ar fi pierdut. Conceptul de Nightography permite realizarea de fotografii incredibile și clare în aproape orice condiție de iluminare, ceea ce înseamnă că Fat Cap Sprays poate acum să realizeze lucrări de artă luminoase pe timp de noapte și poate surprinde, în sfârșit, atât procesul, cât și impactul pozitiv pe care arta lui îl are asupra cartierelor din jurul orașului său. Această lucrare luminoasă se concentrează pe o vulpe, prima creatură nocturnă dintr-o lucrare complet nouă pentru el: 

 „Pentru mine, documentarea întregului proces de realizare al artei este la fel de important ca arta în sine. Capacitățile de Nightography ale lui Galaxy S22 îmi oferă, în sfârșit, instrumentele potrivite pentru a-mi putea îndeplini visul odată cu aceste piese noi, pe timp de noapte, pictând în întuneric, fără teama de a nu obține fotografia dorită.”, a spus Fat Cap Sprays.

Libertatea de a face conținut remarcabil în aproape orice condiție de iluminare a făcut ca creativitatea lui Fat Cap Sprays să prindă cu adevărat viață după întuneric, pentru prima dată. Filmele arată o călătorie fascinantă care prezintă noi moduri de a pulveriza, de a intra în legătură cu fanii și chiar o fuziune unică a lumii artistice fizice și digitale, conectând ceea ce el pulverizează cu lumea NFT-urilor.

 

Filmele vor fi lansate în fiecare luni începând de astăzi, toate pe samsung.com/Explore/Nightinnewlight cu următoarele episoade:

  • Noapte în lumină nouă – Samsung Galaxy S22 Ultra X Fat Cap devin creativi – după lăsarea nopții
  • Ventilatoare în fiecare colț – impactul pozitiv pe care Fat Cap Sprays îl are asupra fanilor
  • De la tranzitoriu la permanent – ​​Galaxy S22 Ultra surprinde arta nocturnă în cea mai bună lumină
  • Imagini care durează pentru totdeauna – O călătorie în NFT.

Arta stradală este exemplul perfect al creativității care prinde viață noaptea. Impactul său incredibil asupra comunităților nu a fost niciodată simțit mai mult decât în ​​ultimii doi ani. Fat Cap Sprays îi inspiră pe cei de pe străzi cu munca sa, precum și pe mulți alții online. Funcția de Nightography de pe Galaxy S22 Ultra îl ajută să extindă modul în care, unde și când se poate exprima, surprinzând arta lui cu o claritate excepțională”, spune Mark Nottin, Senior Director, IM Category Management, Samsung Electronics.

Galaxy S22 Ultra are un S Pen încorporat și capabilități avansate de Nightography, precum și capabilități video, ceea ce îl face cel mai puternic dispozitiv Ultra pe care Samsung l-a creat vreodată.

Fie că ești un fotograf amator sau profesionist, Galaxy S22 Ultra îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a face o fotografii excelente de fiecare dată. Vă permite să captați imagini care pot fi postate imediat – în aproape orice condiții de iluminare. Funcțiile avansate de Nightography disponibile pe întreaga gamă Galaxy S22 vă permit să obțineți videoclipuri clare atât pe camera frontală, cât și pe cea din spate, indiferent dacă înregistrați ziua sau noaptea.

With the S Pen, the Galaxy S22 Ultra becomes more than a phone. It embraces the legacy of the Note while opening up new ways to be creative and get things done. The result is a mobile experience unlike any before.

Cu S Pen, Galaxy S22 Ultra devine mai mult decât un telefon. Acesta are la bază moștenirea seriei Note și oferă noi modalități de a fi creativ și de a duce sarcinile la bun sfârșit. Rezultatul este o experiență mobilă diferită de oricare alta dinainte.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Fat Cap Sprays este un artist stradal și creator de conținut din Londra. „Galeria” lui e reprezentată de străzile din estul Londrei, lucrând în zone în care arta stradală este permisă. Este renumit pentru neonul strălucitor, modelele în stilul desenelor animate. El își documentează procesul creativ în videoclipuri scurte care i-au adus peste 72 de milioane de aprecieri pe TikTok și 8 milioane de urmăritori.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related