Nespresso deschide un nou punct de vânzare la Brașov şi duce mai departe promisiunea de a fi cât mai aproape de iubitorii de cafea de cea mai înaltă calitate

Nespresso deschide un nou punct de vânzare la Brașov şi duce mai departe promisiunea de a fi cât mai aproape de iubitorii de cafea de cea mai înaltă calitate

Nespresso duce mai departe promisiunea de a fi cât mai aproape de iubitorii de cafea de cea mai înaltă calitate și deschide primul punct de vânzare din Brașov. Deschiderea urmează lansării noului sistem pentru prepararea cafelei - Nespresso Vertuo – acesta urmând a fi comercializat şi în noul punct de vânzare.

Nespresso ajunge în Brașov și deschide primul punct de vânzare din centrul țării

Situat la parterul spațiului comercial AFI (Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 78), acesta este al optulea punct de vânzare Nespresso din România. În noul punct de vânzare va fi disponibilă o selecție atent curatoriată de espressoare, accesorii și sortimente de cafea, atât din gama Original cât și din gama Vertuo, lansată de curând. Echipa nou formată este entuziasmată să primească vizitele iubitorilor de cafea din Brașov și le promite o experiență deosebită de cumpărare, cu degustări și recomandări personalizate.

Vertuo - un sistem revoluționar pentru prepararea cafelei

Nespresso a inventat espressoarele cu capsule şi cafeaua ambalată în porţii individuale, în capsule, în 1986. Momentul a marcat un punct de cotitură privind modalităţile de preparare a cafelei, întrucât tehnologia de extracţie a cafelei sub înaltă presiune, de până la 19 bari, le-a permis iubitorilor de cafea să prepare acasă, rapid și uşor, acelaşi espresso pe care îl îndrăgeau în cafenelele de specialitate. Acest sistem de preparare a cafelei, inventat în urmă cu 36 de ani, a fost numit “Nespresso Original”. Nespresso a continuat să inoveze şi a revoluţionat industria cafelei din nou, inventând sistemul Vertuo. Cu Vertuo, iubitorii de cafea din România vor putea prepara de acum înainte cești de dimensiuni variate, de la espresso, la double espresso, gran lungo, cană şi chiar carafă (535ml), mereu încununate de un strat generos de cremă densă - elementul semnătură al cafelei Nespresso.

Sistemul Vertuo schimbă modul de preparare a cafelei prin introducerea tehnologiei Centrifusion™, tehnologie patentată de Nespresso, espressorul infuzând cafeaua din capsule prin centrifugare cu până la 4000 de rotaţii pe minut. Deoarece espressorul folosește tehnologia de recunoaștere a codului de bare inscripţionat pe capsule, toate cele până la 40 de sortimente de cafea din gama permanentă şi ediţii limitate pot fi preparate cu un singur buton, rezultatul final în ceaşcă fiind o cafea excepţională, de la un espresso de 40ml până la o cantitate de 535ml, desăvârșită cu un strat generos de cremă densă și catifelată. Espressoarele Nespresso Vertuo şi sortimentele de cafea Vertuo sunt disponibile în magazinele Nespresso din Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Braşov şi online pe nespresso.com   

Ana Maria Doxan, Business Executive Officer Nespresso România, a declarat: „Suntem bucuroși să ajungem în Brașov și să deschidem cel de al optulea punct de vânzare Nespresso din România. Ne propunem să oferim o experiență de cumpărare la standardele care au consacrat Nespresso de-a lungul timpului, dar și să le oferim iubitorilor de cafea posibilitatea de a explora o varietate extraordinară de sortimente, atât din gama Nespresso Original cât și din noua gamă Vertuo. Prin introducerea noului sistem Vertuo răspundem preferinţelor de consum locale, în România trei sferturi dintre cafelele consumate fiind “mari”, peste 80 ml. Extindem astfel modalităţile de preparare a cafelei cu opţiuni care nu au mai existat până acum și le oferim iubitorilor de cafea aceeaşi calitate excepţională Nespresso, dar mai multe dimensiuni ale ceştii, mereu încununate cu un strat generos de cremă densă şi catifelată.”

Angajamentul Nespresso față de sustenabilitate

Protejarea mediului înconjurător și aprovizionarea cu deplină responsabilitate față de mediu și față de fermieri și comunitățile lor se află în centrul a tot ceea ce face Nespresso. Anul acesta Nespresso își va îndeplini angajamentul comunicat în septembrie 2020 ca fiecare ceașcă de cafea Nespresso să aibă o amprentă de carbon neutră, fiind singurul mare jucător din industria cafelei care realizează acest lucru urgent și important.

Toate capsulele de cafea Nespresso, inclusiv gama Vertuo, sunt fabricate cu aluminiu reciclat. Nespresso a ales aluminiul pentru realizarea capsulelor sale deoarece este un material reciclabil la infinit, care protejează prospețimea şi aromele cafelei proaspăt prăjită și măcinată până în momentul extracției. Pe plan local Nespresso a creat și implementat propria infrastructură de reciclare a capsulelor de cafea utilizate. Iubitorii cafelei Nespresso pot returna capsulele utilizate pentru a fi reciclate în orice magazin Nespresso sau gratuit, prin curier, de oriunde de pe teritoriul României. Acestea sunt reciclate in totalitate, atât învelișul din aluminiu cât și zațul de cafea, iar întregul proces de reciclare este coordonat și supervizat de Nespresso.

Espressoarele Nespresso Vertuo vin ambalate într-un pachet complet reciclabil, realizat din material reciclat 99,5%: hârtie reciclată, hârtie turnată și folie de protecție din hârtie pentru a proteja aparatul de zgârieturi. De asemenea, toate sistemele Nespresso au integrate funcțiile de economisire a energiei electrice sau oprire automată după 2 minute.

Cu sediul central în Lausanne, Elveția, Nestlé Nespresso SA este un simbol emblematic pentru industria cafelei de cea mai înaltă calitate. Pe plan local, brandul este gestionat şi reprezentat de Divizia Nespresso, parte a Grupului Nestlé.

Compania colaborează cu peste 120.000 de fermieri în 17 țări producătoare de cafea, prin intermediul Programului Nespresso AAA Sustainable Quality™. Lansat în 2003 în colaborare cu Organizația Non-Guvernamentală Rainforest Alliance, Programul AAA este o abordare unică în ceea ce priveşte producţia de cafea, axându-se pe cea mai bună calitate a boabelor verzi de cafea, obţinută doar prin practici responsabile, sustenabile. Programul sprijină fermierii de cafea prin investiţii în infrastructură şi în comunităţile locale, politici de plată gândite în avantajul acestora, prin susținerea în implementarea de practici de agricultură regenerabilă și acces la programe de formare și asistenţă tehnică. Toate acestea conduc la îmbunătăţirea permanentă a calității cafelei, dezvoltării durabile și productivităţii plantaţiilor de cafea – cei trei piloni reprezentați de triplul A din numele programului. Această abordare aduce şi îmbunătăţirea condițiilor sociale, de mediu și economice ale comunităților de fermieri de cafea în toate zonele vizate.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related