Pe locuri, fiți gata pentru noua eră – începând cu 1 iulie 2022

Pe locuri, fiți gata pentru noua eră – începând cu 1 iulie 2022

Grila de start cuprinde noutați la nivel de monoposturi, reguli, opțiuni de cursă, în plus față de introducerea Grand Prix-ului din Miami Noua eră a jocului Formula 1® începe acum.

Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) deschid o nouă era a Formula 1®, anunțând oficial lansarea la nivel global a EA SPORTS F1® 22, pe 1 iulie 2022. În sezonul cu cele mai multe schimbări din ultimul deceniu, jucătorii EA SPORTS F1® 22 vor putea alege noi monoposturi hibride în Campionatul Mondial FIA Formula 1 2022, iar regulile revizuite vor schimba weekend-ul de cursă, incluzând acum și cursele de sprint. Cu un line-up mai competitiv și imprevizibil ca oricând, jucătorii își vor putea testa abilitățile pe perioada întregului calendar de curse din 2022, inclusiv pe Autodromul Internațional inaugurat în cadrul Grand Prix-ului din Miami. De asemenea în premieră, jucătorii se vor putea bucura de instanțele pline de farmec ale Formula 1 prin F1® Life, un hub personalizabil, unde pot să își etaleze colecțiile de supercaruri, ținutele și acesoriile câștigate prin gameplay, pot găsi Podium Pass dar și un magazin de brand integrat în joc. Jucătorii pot pre-comanda Ediția Champions acum, primind acces la joc cu trei zile mai devreme de lansarea globală și un pachet de conținut limitat, dedicat GP Miami.

„Suntem nerăbdători să le prezentăm jucătorilor noua eră a Formula 1®. Pe lângă schimbările din viața reală, am actualizat și detaliile fizice, pentru a acomoda noile reguli aerodinamice și am regândit modelul anvelopelor, facilitând manevrarea cât mai reală a monoposturilor. Cu circuite noi și actualizate, Adaptive AI, F1® Life și opțiuni extinse de gamplay, nu credem că a existat o altă perioadă mai bună în care jucătorii să se așeze pe poziții și să traiască experiența unui pilot de Formula 1.”, spune Lee Mather, F1® Senior Creative Director în cadrul Codemasters.

Experiența redefinită a zilei de curse le permite jucătorilor să își personalizeze traseul cu noi opțiuni, Immersive și Broadcast, care influențează tururile de formare, intervențiile safety car și opțiunile de pit stop. În modul Immersive, jucătorii pot accepta provocări de tip risk-reward, care pot face diferența între un loc pe podium sau un loc în afara punctelor. Modul Broadcast implică mai puțină presiune, dispunând de cinematică autentică, controlată, care ține jucătorii în mijlocul acțiunii. Pentru o experiență F1 cât mai aproape de realitate, noua funcție VR pentru PC via Oculus Rift sau HTC Vive le permite jucătorilor să trăiască drama chiar din cockpit.

Pentru fanii noi sau pentru cei mai relaxați, noul AI Adaptive ajută jucătorii mai puțin experimentați să rămână competitivi pe durata întregii curse, competitorii controlați de AI fiind adaptați nivelului jucătorului. Meniurile și manevrarea accesibilă revin pentru a ajuta jucătorii să ajungă la acțiune cât mai rapid, fără a fi nevoie să înțeleagă complexitățile acestui sport. Programele de Practice dispun de mai multă diversitate, prin sisteme noi de puncte și vizualizări on-track. Astfel, jucătorii pot naviga fiecare șicană la perfecție înainte de a concura pentru puncte.

De asemenea, F1® 22 prezintă actualizări ale funcțiilor precum My Team, care le permite jucătorilor să-și aleagă bugetul de start în funcție de trei niveluri: Newcomer, Challenger, și Front Runner. Jocul dispune de asemenea de actualizări ale circuitelor din Australia, Spania și Abu Dhabi, care reflectă schimbările reale. Mai mult, F1® 22 include și modul 10-year Career, extrem de apreciat, completat cu opțiunile two-player și multiplayer, pentru curse epice în comunitatea globală de racing.

*Pachetul de conținut Miami este disponibil pentru precomandă a ediției Champions până pe 16 mai. Conținutul va fi primit la lansare. Sunt aplicate condiții și restricții. 

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

Compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 reprezintă proprietatea deținătorilor mărcii și sunt utilizate cu permisiunea lor.

Codemasters este un dezvoltator și editor britanic de jocuri video premiat, cu tradiție de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID, Project CARS și seria oficială de jocuri video F1® câștigătoare a premiului BAFTA.

Codemasters este un studio Electronic Arts (NASDAQ: EA).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related