798 de oameni de business, antreprenori, profesioniști din toate domeniile și copii înoată și strâng bani la Swimathon București pentru 25 de proiecte cu impact social

798 de oameni de business, antreprenori, profesioniști din toate domeniile și copii înoată și strâng bani la Swimathon București pentru 25 de proiecte cu impact social

Fundația Comunitară București a dat pe 19 mai 2022 startul campaniei de fundraising pe swimathonbucuresti.ro, pentru ediția a zecea a celui mai mare eveniment sportiv de strângere de fonduri din România.

Până în prezent, s-a strâns suma totală de 381.085 lei de la 2.962 de donatori. Campania de fundraising continuă până pe 10 iulie 2022, iar targetul final este de 1.138.206 lei.

Sâmbătă, 18 iunie, la Bazinul Dinamo, peste 350 de înotători-fundraiseri se aruncă în apă, încurajați de susținătorii lor și de beneficiarii proiectelor.

Alina Kasprovschi, director executiv Fundația Comunitară București, organizator Swimathon București:

”Swimathon București se întoarce la bazin, după doi ani de înot simbolic. Ne bucurăm de fundraiseri dornici să dea hainele de business pe costumul de înot, de copii de la centre sportive care fac prima lor campanie de fundraising și de efervescența unei ediții aniversare. Contextul incert al ultimilor ani ne-a arătat că încercările ne unesc și binele ne merită împreună. Nu e nevoie să fii sportiv de performanță să faci performanță la Swimathon București și mulți oameni ni s-au alăturat și în acest an pentru a face valuri de bine de la ei de acasă sau pe social media, pe tot parcursul campaniei de fundraising.”

În 2022, comunitatea se implică în strângerea de fonduri pentru organizații care sprijină copii cu afecțiuni cognitive și motorii, tineri defavorizați, bolnavi de cancer și alte boli grave, mame vulnerabile, pregătirea persoanelor cu dizabilități pentru cutremur, dar și proiecte culturale și expediție de paraclimbing.

Organizațiile pentru care se fac valuri de bine: Asociația CONIL, Asociația pentru Victimele Infracțiunilor Sexuale, Asociația pentru Susținerea Progresului în Educație, Recuperare și Acceptare, Niciodată Singur-Prietenii Vârstnicilor, A.R.T. Fusion, Fundația Inimă de Copil, Asociația KINETO BEBE, Asociația Little People Romania, Help Autism, Asociația The Social Incubator, Asociația Ana și Copiii, Ajungem MARI, Asociația Happy Minds, Asociația Touched Romania, Asociația M.A.M.E., Dăruiește Aripi, Asociația Climb Again, Asociația Prometeu-Educatie și Dezvoltare Personală, Asociația Magic, Asociația Pacienți Afecțiuni Neurodegenerative, Fundația FARA, Crucea Roșie Română -Filiala Sector 6, Asociația Carusel, Asociația P.A.V.E.L., Fundația Comunitară București.

Swimathon București este cel mai mare eveniment sportiv de fundraising din România și a demonstrat oamenilor că pot deveni împreună o comunitate de suport pentru oraș. Fundația Comunitară București organizează evenimentul din 2013.  În nouă ediții a coordonat  3.300 de oameni, care au înotat și au strâns peste 850.000 de euro de la peste 25.000 de donatori.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related