Se lansează abonamente de travel premium pentru angajați

Se lansează abonamente de travel premium pentru angajați

Oferte exclusive și personalizate la cele mai bune cazări, combo-uri și experiențe.

Platforma de călătorii Epic Visits vine în sprijinul companiilor interesate să crească bunăstarea și retenția angajaților cu un serviciu de beneficii turistice premium. Abonamentele oferă angajaților acces la un portal personalizat de către companie, având un portofel digital cu sume preîncărcate, oferte speciale și reduceri între 10-40%. Utilizatorii au posibilitatea de personalizare a unor experiențe în funcție de preferințe și context (cină romantică, workation, experiență de grup). Pot fi accesate sute de listări verificate și grupate pe diferite categorii și teme precum case în copac sau de hobbit, retreat-uri spa sau de yoga, tururi de crame sau experiențe gastronomice.

Conform unor studii, prioritățile în alegerea unui loc de muncă sunt un salariu bun și beneficiile extrasalariale, iar printre cele mai apreciate beneficii sunt cele legate de vacanțe.

“Companiile care își doresc cei mai buni angajați trebuie să le ofere cele mai bune beneficii. Călătoriile sunt cel mai aspirațional lucru din lume și fac parte din programele de wellbeing pentru angajați. Știm că lipsa de timp sau de inspirație reprezintă o barieră atunci când vine vorba de planificarea unei experiențe deosebite de călătorie. Ne-am propus așadar să construim o infrastructură eficientă care oferă inspirație pentru momente memorabile, încurajând explorarea și contribuind astfel la bunăstarea psihică și emoțională a oamenilor.”, a declarat Mihai Bârsan, co-fondator epicvisits.com.

Legătura dintre sănătatea mintală a angajaților și implicarea/motivația la lucru este strânsă: cei care suferă de stres nu sunt o sursă stabilă de inovare și performanță. De altfel, conform unui studiu realizat de Gallup în 2021, 7 din 10 angajați se confruntă cu un nivel crescut de stres și anxietate. Totodată, doar 30% dintre români sunt implicați la locul de muncă.

Alte cercetări relevă faptul că vacanțele au un efect pozitiv asupra bunăstării psihice și emoționale, fiind corelate cu reducerea stresului și a depresiei, creșterea creativității și a productivității.

Abonamentele de travel pornesc de la 2 euro/lună/utilizator. Epic Visits oferă companiilor și posibilitatea de a crea rapid experiențe de echipă/teambuilding-uri, având o selecție a celor mai buni creatori de astfel de activități.

“Experiențele de echipă sunt mai mult decât oportunități de reconectare. Prin „joacă” ne cunoaștem mai bine, pentru că atunci ies la iveală caracterele și valorile fiecăruia dintre noi. Fie că ne orientăm către activități creative sau competitive, relaxate sau mai active, pentru spații interioare sau afară – avem soluții potrivite pentru orice dimensiune de echipă. Conceptele noastre includ: treasure hunts, concursuri amuzante, simulări de afaceri, activități creative și multe altele, cu o durată adaptată la fiecare grup, de la 2 ore la o zi întreagă.”, a declarat Victor Georgescu, fondator LifeHax, partener Epic Visits.

Epic Visits este un start-up fondat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Emanuel Pasat și Bogdan Jianu. Platforma selectează top 10% cazări și combo-uri (cazare și experiență) cu factor epic și a avut deja o serie de colaborări cu diverse companii din industria bancară, IT & electronice și de băuturi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related