EA SPORTS™ F1® 22 implementează opțiunea CROSS-PLAY

EA SPORTS™ F1® 22 implementează opțiunea CROSS-PLAY

Sesiunile de trial încep pe 5 August înainte de integrarea completă în joc.

Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au confirmat faptul că EA SPORTS F1® 22 va fi cea mai interactivă versiune F1® de până acum, prin introducerea în joc a opțiunii cross-play care conectează mai mulți jucători din întreaga lume. Înainte de integrarea completă, ce va avea loc la sfârșitul lunii august, jucătorii pot concura împotriva prietenilor pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC (Steam & Origin) în doua sesiuni de trial diferite ce au loc între 5-7 și 12-14 august în modurile Social Race și Two-Player Career.

“Opțiunea de Cross-Play aduce toți jucătorii împreună și le permite să decidă cine este cel mai bun pilot, indiferent de platformă.” spune Lee Mather, F1® Senior Creative Director în cadrul Codemasters. “Opțiunea de Cross-Play oferă oportunități mai bune de matchmaking, astfel încât jucătorii să poată concura împotriva piloților rivali cu atribute similare.”

Fiind o funcție cerută de comunitate, integrarea opțiunii Cross-Play va îmbunătăți repartizarea jucătorilor și le va permite fanilor să se joace împreună indiferent de platformă. De asemenea, există și posibilitatea de a dezactiva modul Cross-play pentru cei ce își doresc să concureze exclusiv împotriva competitorilor ce utilizează același tip de consolă. Gazdele unei sesiuni de joc își pot invita prietenii de pe alte platforme prin opțiunea “Invite Friends” din lobby-ul jocului. Jucătorii pot vedea cererile și le pot accepta în timpul jocului punând pauză și vizitând secțiunea „Invites and Requests”. 

De asemenea, F1® 22 include F1® Life, un nou social hub personalizabil care permite jucătorilor să își etaleze colecțiile de supercaruri, fashion, accesorii și trofee.. Cele opt supercaruri de colecție pot fi conduse pe pistă cu funcția Pirelli Hot Lap, ce reproduce partea de început a weekend-ului de cursă. Jocul include funcția MyTeam, care revine în joc pentru această ediție, cu trei niveluri de start,  dar și modul popular 10-year Career cu funcționalități two-player, multiplayer și offline split-screen. Mai mult opțiunea de VR debutează pe PC, oferind cea mai realistă experiență de pe pista F1® de până acum.

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

Compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 reprezintă proprietatea deținătorilor mărcii și sunt utilizate cu permisiunea lor.

Codemasters este un dezvoltator și editor britanic de jocuri video premiat, cu tradiție de peste 30 de ani. Compania este specializată în jocuri de curse de înaltă calitate, inclusiv DiRT, GRID, Project CARS și seria oficială de jocuri video F1® câștigătoare a premiului BAFTA.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related