Betano susține pit stop-ul Red Bull Racing Show Run din București

Betano susține pit stop-ul Red Bull Racing Show Run din București

BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, invită împătimiții racingului la grila de start a primei ediții Red Bull Racing Show Run din România. Pe 10 septembrie, sub tagline-ul E Fun să fii Fan!, Betano aduce adrenalina Marelui Circ în Piața Constituției din București, printr-o serie de activități și experiențe unice.  

Betano FUN ZONE este locul de joacă al adevăraților fani, unde pasionații de motorsport trăiesc pentru o zi experiența pilotajului, adrenalina fiecărui viraj, dar și emoția cursei care schimbă clasamentul.  

De la volanul unui simulator de raliu sau de la maneta unei mașini teleghidate, cu care se întrec pe o replică în miniatură a unuia dintre cele mai cunoscute circuite din lume, utilizatorii noi și existenți ai platformei concurează pentru poziția de lider la linia de sosire. Cel mai bun timp înregistrat pe circuit, respectiv la volanul simulatorului de raliu, oferă celor doi mari câștigători șansa de a fi copilot pentru un shakedown în mașina condusă de campionul de raliuri și ambasadorul Betano Simone Tempestini.

„La Betano, susținem sportul în toate formele sale și suntem alături atât de cei care îl transformă în spectacol, cât și de cei care îl trăiesc cu sufletul la gură. În acest an, ne bucurăm să fim prezenți la Red Bull Racing Show Run într-un eveniment care oferă fanilor Marelui Circ  ocazia unică să fie atât de aproape de întreaga experiență a pilotajului”, a declarat Radu Ciupercă, Sports Marketing Manager.

Experiențele din FUN ZONE-ul Betano și premiile instant pregătite pentru cei prezenți la eveniment le pun la încercare măiestria și transformă Piața Constituției în punct de întâlnire pentru fanii cailor putere.   

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumetorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 10 țări. În total, angajează peste 1.200 de specialiști de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită, printre care:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și echipa de fotbal FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Liga Națională de Golf BETANO;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO;
  • sportivi precum cea mai bună luptătoare a României, Alina Vuc, și pilotul de raliu Simone Tempestini.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related