BestJobs aduce cele peste 40.000 de joburi active mai aproape de candidații care vin la Târgul de Cariere, desfășurat în 7 orașe din România și Republica Moldova, în calitate de partener principal

BestJobs aduce cele peste 40.000 de joburi active mai aproape de candidații care vin la Târgul de Cariere, desfășurat în 7 orașe din România și Republica Moldova, în calitate de partener principal

BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România, devine partener principal al Târgului de Cariere, acționând ca un liant între candidați și angajatori și participând la toate cele șapte evenimente de carieră organizate în România și Republica Moldova în perioada octombrie-noiembrie. Astfel, BestJobs susține candidații care se află în căutarea unui loc de muncă potrivit nevoilor și așteptărilor avute și de asemenea companiile, care sunt în căutare de specialiști.

BestJobs va fi prezent în ediția de anul acesta alături de Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, în toate cele șapte orașe din traseul stabilit de organizator, anume Cluj-Napoca (5-6 octombrie), Iași (14-15 octombrie), Sibiu (21-22 octombrie), Târgu Mureș (27 octombrie), Oradea (5 noiembrie), Chișinău (11-12 noiembrie) și Brașov (25-26 noiembrie).

„Evenimentele organizate de Târgul de Cariere reprezintă un spațiu de conectare între angajați și angajatori, atât de necesar după în ultimii ani, în care recrutarea a avut loc preponderent în mediul online. Un astfel de demers, ce presupune interacțiune fizică, este binevenit și contribuie la o armonizare între nevoile candidaților și angajatorilor. În calitate de partener principal, ducem mai departe misiunea noastră de a fi alături de candidații care sunt în căutarea unei oportunități profesionale și de companii, în procesul recrutării. În plus, îi încurajăm pe candidați să treacă pe la stand-ul BestJobs și să acceseze joburile disponibile în vânzări, IT, management, financiar, inginerie, producție, logistică sau transporturi”, spune Ana Vișian, Marketing Manager BestJobs.

În cadrul evenimentelor Târgului de Cariere, BestJobs va avea o zonă dedicată pentru candidați, unde aceștia vor primi îndrumare pentru găsirea jobului potrivit. Mai mult, pe candidați îi așteaptă și numeroase surprize direct la stand-ul BestJobs.

„Ne bucurăm că BestJobs a ales să fie partenerul nostru și să ne însoțească în toate evenimentele din acest an. Cu ajutorul lor, reușim să ajungem mai ușor la candidați și să le dezvoltăm interesul de a fi activi pe piața muncii, prin monitorizarea constantă a joburilor disponibile, prin cunoașterea cerințelor din domeniul lor și prin interacționarea cu potențialii angajatori, facilitând astfel și procesul companiilor de a ajunge la talentele potrivite”, spune Mihai Cotos, director Târgul de Cariere.

Participarea la Târgul de Cariere reprezintă o oportunitate pentru candidați, de a consulta oferta de pe piața muncii din domenii precum: inginerie și IT, producție și tehnică, auto și automotive, HoReCa, logistică și transport, telecomunicații, marketing și comunicare, servicii și BPO, resurse umane, contabilitate, achiziții, financiar, bancar, farmaceutic sau medical. În egală măsură, companiile au șansa de a-și crește vizibilitatea și de a câștiga mai multă notorietate pe piața muncii, pentru a atrage talentele potrivite. Înscrierile se pot face pe site-ul Târgului de Cariere.

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, BestJobs se implică permanent în transformarea și inovarea industriei de recrutare online și integrează astăzi tehnologii digitale de ultimă generație și servicii conexe recrutării pentru a oferi cele mai eficiente soluții de angajare, recrutare și de dezvoltare profesională și personală. În orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesioniști conectați la piața muncii, peste 40.000 de joburi și mii de freelanceri, agenți de recrutare sau specialiști în dezvoltare profesională și personală (coachi, mentori, terapeuți, avocați și alte tipuri de specialiști).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related