Glovo a desemnat câștigătorii primei ediții a Galei Glovo Awards

Glovo a desemnat câștigătorii primei ediții a Galei Glovo Awards
  • Săptămâna trecută, Glovo a desemnat câștigătorii primei ediții a Gala Glovo Awards
  • Kaufland, City Grill, Dristor Doner sunt doar câțiva dintre câștigătorii evenimentului Glovo

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare din mai multe categorii, a desemnat câștigătorii primei ediții a Galei Glovo Awards. Evenimentul a avut ca scop premierea acelor parteneri care au obținut cele mai bune rezultate în ultimul an.

Cu ocazia Galei Glovo Awards, Glovo a urmărit să celebreze rezultatele celor mai performanți parteneri, în ultimul an. Jurizarea a ținut cont de mai mulți metrici din aplicație, mai exact, rating din aplicație, timp de preparare, conversie și număr de comenzi. Aflat la prima ediție, evenimentul își propune să devină o tradiție și să aducă laolaltă partenerii Glovo care înregistrează rezultate foarte bune.

“Orice business, dincolo de ingeniozitatea sau utilitatea lui, are la bază oamenii. De aceea, pentru noi este un motiv de mândrie faptul că am reușit, de-a lungul anilor, să construim împreună o relație bazată pe încredere și onestitate, în care cu toții punem pe primul loc același aspect: consumatorul final. Vrem să mulțumim partenerilor noștri pentru că ne sunt alături și depun toate eforturile pentru a fi în topul preferințelor consumatorilor.”, a declarat Iustinian Belghir, General Manager Glovo România și Moldova.

Lista câștigătorilor primei ediții Gala Glovo Awards

  1. Top Q-Commerce - Kaufland
  2. Top bucătărie tradițională - City Grill
  3. Top wraps -  Dristor Doner
  4. Top pizza - Trenta Pizza
  5. Top bucătărie asiatică - Chopstix
  6. Top sushi - Zen Sushi
  7. Top burger - Vivo
  8. Top bucătărie internațională - Springtime
  9. Top cafea, patiserie și deserturi- Starbucks
  10. Top haute cuisine - Mandaloon
  11. Top mâncare sănătoasă - Avocadoo
  12. Premii speciale pentru parteneriate de lungă durată - McDonald's și KFC
  13. Curierii cu cele mai bune rezultate - Bogdan Sinorchian din Constanța și Veronica I. din Cluj-Napoca

Intenția Glovo este de a transforma Gala Glovo Awards într-un eveniment anual, o ocazie dedicată partenerilor și curierilor de a primi recunoștința ce li se cuvine pentru efortul depus și pentru rezultatele obținute.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii  care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related