Pandora lansează un nou talisman în ediție limitată pentru a susține UNICEF și tinerele voci

Pandora lansează un nou talisman în ediție limitată pentru a susține UNICEF și tinerele voci

Pe 20 noiembrie este Ziua Internațională a Drepturilor Copilului. Cu această ocazie, Pandora lansează noul Talisman Pandantiv Dublu Floare, în ediție limitată, ca parte a colaborării de lungă durată cu UNICEF.

Pentru fiecare talisman Pandora UNICEF achiziționat, 59 RON din prețul de achiziție vor fi donați către programele UNICEF din întreaga lume, oferind copiilor șansa la o viață mai bună și ajutând la cultivarea unei lumi în care copiii înfloresc cu speranța unui viitor mai luminos.

Realizat în formă de floare și gravat cu mantra „învață, crește, iubește”, noul talisman pandantiv editie limitată a fost creat pentru a reprezenta cum, chiar și în cele mai defavorizate medii, florile pot crește mari și puternice. Cu timpul, grija și oportunitatea potrivite, toți putem înflori să ajungem la potențialul  nostru. Directorii de creație Pandora, Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, au spus „pentru că sprijinim educația tinerilor, floarea reprezintă ceea ce putem face cu toții pentru a ajuta un copil să înflorească la potențialul său maxim. „Înflorirea” este un cuvânt esențial pentru acest design, acesta fiind inspirat de înflorirea în adversitate”.

La nivel global, 22% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 24 ani nu au un loc de muncă, nu urmează nicio formă de educație sau de formare profesională, dintre care 68% sunt fete și femei tinere. Prin intermediul talismanelor pentru schimbare, Pandora susține programele UNICEF pentru educație, egalitatea de gen, conștientizarea drepturilor, emanciparea personală și implicare civică, și a făcut acest lucru cu mândrie încă din 2019. În mod colectiv, Pandora a sprijinit copiii din întreaga lume pentru a obține educația pe care o merită și accesul la un viitor mai bun, iar la achiziționarea unui talisman UNICEF Pandora, UNICEF va putea, de exemplu, să cumpere 6 ghiozdane, 500 de creioane sau 10 caiete pentru clasă.

Prin intermediul talismanelor ce simbolizează schimbarea, fanii Pandora se pot uni să inspire copiii de pretutindeni să-și urmeze pasiunile și să-și atingă potențialul. Poartă de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului talismanele Pandora pentru UNICEF. Astfel îi ajuți pe cei din cadrul UNICEF, iar ei se asigură că fiecare copil nu doar supraviețuiește, ci și înflorește.

Alătură-te conversației și arată-ți sprijinul:

#PandoraforUNICEF cu #Charmsforchange

Talismanul Pandantiv “Floare Înflorită” ce susține schimbarea, se vinde la prețul de 259 RON și este disponibil în întreaga lume începând de acum și până pe 2 ianuarie 2023.

#PandoraforUNICEF #Charmsforchange.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related