Globalworth, primul investitor și proprietar care a obținut certificarea Access4you® pentru întregul său portofoliu de clădiri de birouri din România

Globalworth, primul investitor și proprietar care a obținut certificarea Access4you® pentru întregul său portofoliu de clădiri de birouri din România

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est și liderul pieței de birouri din România, a obținut certificarea Access4you® pentru întregul portofoliu de aproape jumătate de milion de metri pătrați format din 16 clădiri în România, devenind primul proprietar care deține certificare de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități locomotorii ce utilizează scaune cu rotile, persoanele în vârstă, cele cu mobilitate redusă și persoanele cu cărucioare.

Cum accesibilitatea este importantă nu numai în viața persoanelor cu dizabilități, ci poate afecta, de asemenea, pe oricine este limitat temporar sau permanent în oricare dintre abilitățile sale, proprietarii și chiriașii clădirilor văd din ce în ce mai mult necesitatea de a asigura accesul fără probleme în spațiile lor pentru toți angajații, vizitatorii sau partenerii de business. În urma evaluării la fața locului, întregul portofoliu de clădiri de birouri al Globalworth a fost atestat cu nivelul de clădire certificate conform standardului Access4you®, deoarece oferă accesibilitate pentru utilizatorii de scaune cu rotile, pentru persoanele în vârstă și cele cu mobilitate redusă, precum și pentru persoanele cu cărucioare.

„Persoanele cu nevoi speciale nu pot folosi o clădire sau un spațiu comercial dacă acestea nu sunt accesibile sau dacă nu există informații de încredere cu privire la starea lor. Această recunoaștere oferă o asigurare suplimentară că Globalworth se concentrează pe dezvoltarea și creșterea nivelului de confort în proiectele sale și că acordă prioritate sănătății, siguranței și bunăstării persoanelor care lucrează sau vizitează proprietățile Globalworth. Informații detaliate și credibile pentru fiecare clădire în parte pot fi accesate gratuit de către toată lumea pe site, precum și în aplicația Access4you® dezvoltată pentru telefoane mobile", spune arh. Tamara Dogariu, Senior Sustainability Consultant la Colliers și singurul auditor Access4you® acreditat în România.

Clădirile Globalworth care au primit certificarea Access4you® sunt BOB, BOC, City Offices, Gara Herăstrău, Globalworth Campus A, Globalworth Campus B, Globalworth Campus C, Globalworth Square, Globalworth Tower, Green Court A, Green Court B, Green Court C, Renault Bucharest Connected, Tower Center International, Unicredit HQ și Globalworth Plaza.

Globalworth deține birouri de clasa „A” în București, care sunt închiriate predominant unei baze de chiriași diversificate și internaționale de peste 210 de corporații, creând cea mai mare comunitate de afaceri din România. Începând cu al treilea trimestru al anului 2021, Globalworth a creat un nou standard în ceea ce privește receptivitatea, bunăstarea și durabilitatea, prin utilizarea energiei generate din surse verzi, cum ar fi centralele hidroelectrice și parcurile eoliene și solare.

Colliers (NASDAQ, TSX: CIGI) este unul dintre liderii globali în servicii de consultanță imobiliară și de management al investițiilor. Cu operațiuni în 63 de țări, cei 18.000 de specialiști lucrează împreună pentru a oferi consultanță de specialitate pentru clienți. Timp de peste 27 de ani, echipa noastră experimentată de management a oferit acționarilor profituri investiționale anuale de aproximativ 20%. Cu venituri anuale de 4,6 miliarde de dolari și active gestionate de 92 de miliarde de dolari, Colliers maximizează potențialul proprietăților și activelor imobiliare și accelerează succesul clienților, investitorilor și al angajaților. 

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM. A devenit cel mai important investitor de birouri de pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est prin pozițiile sale de lider de piață atât în Polonia, cât și în România. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.2 miliarde de euro, la 30 iunie 2022. Aproximativ 96,3% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 660 de companii naționale și multinaționale. În Polonia, Globalworth este prezentă în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdańsk și Katowice, în timp ce în România are active în București, Timișoara, Constanța, Pitești, Arad și Oradea. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related