Provocarea AFI Cotroceni în decembrie: Un Crăciun sustenabil

Provocarea AFI Cotroceni în decembrie: Un Crăciun sustenabil

Anul acesta, cel mai mare mall din România, te provoacă să sărbătorești diferit Crăciunul: mai responsabil, mai empatic și cu mai multă grijă și atenție față de mediu și cei din jurul tău.

AFI Cotroceni, reperul bucureștenilor în materie de shopping , distracție și relaxare își propune să transmită un mesaj despre sustenabilitate tuturor clienților. Astfel, au fost reinterpretate decorurile din anul anterior prin eliminarea instalațiilor luminoase și adăugarea altor elemente decorative,  iar cele noi au fost create păstrând aceeași direcție.

Încă din luna noiembrie centrul comercial a început pregătirile pentru sărbători, lănsând pe 24 noiembrie Christmas Market, la etajul 1, locul unde, cu siguranță, vei găsi cadouri pentru toate genurile și gusturile. La rândul lor, brandurile din AFI Cotroceni au dat startul sezonului cadourilor cu oferte speciale și multe surprize.

“Suntem in cea mai frumoasă perioadă a anului și ne-am dorit să alegem decorațiuni cât mai sustenabile, prietenoase cu mediul. Ține de fiecare dintre noi să avem sărbători cu mai multă bunătate și empatie, dar și cu mai multă responsabilitate și asumare a deciziilor. Astfel că ne-am propus ca prin tot ce facem să transmitem  un mesaj al grijii față de mediu și resurse și ne dorim ca fiecare dintre noi să adopte pe termen lung cel puțin un obicei sustenabil.”, a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Cotroceni.

Provocarea pe care AFI Cotroceni o lansează în acest decembrie clienților săi este următoarea: vino la mall și cu alte mijloace de transport în afara de mașina personală, centrul comercial e foarte bine conectat din acest punct de vedere. Optează pentru sacoșele de pânză, alege responsabil cadourile, ia lucruri care le fac plăcere celor dragi. Cumpără decorațiuni cât mai sustenabile, si nu uita, colectează selectiv deșeurile din ambalaje și pe cele periculoase și contribuie la reciclarea lor (ceea ce poți face și la AFI Cotroceni și la comercianții noștri).

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, cel mai mare food court dintr-un spațiu comercial din România, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre acestea, cele mai apreciate de vizitatori sunt sala de cinema IMAX care are cel mai mare ecran din țară, patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și iluziilor optice.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related