Extasy: peste 80% dintre experiențele pentru timp liber achiziționate sunt destinate cuplurilor și familiilor

Extasy: peste 80% dintre experiențele pentru timp liber achiziționate sunt destinate cuplurilor și familiilor

Utilizatorii aplicației Extasy pot accesa, în luna februarie, oferte de tipul 1 experiență cumpărată îți aduce 1 experiență gratis, în cadrul campaniei derulate de Valentineˈs Day și Dragobete

Revenirea la viața fără restricții de socializare a impus în România o tendință contra curentului WFH. În viața de după job, unde sistemele de muncă hibrid și de la distanță sunt, în continuare, preferate, românii își doresc, mai mult ca oricând, să socializeze și să își petreacă timpul liber în compania apropiaților. Această tendință se va accentua în 2023 și este reflectată în obiceiurile de achiziție de experiențe pentru timp liber.

Peste 80% din experiențele cumpărate în platforma Extasy sunt destinate cuplurilor și familiilor și mai puțin pentru uz individual.  Extasy  este platforma cu cele mai multe experiențe pentru timp liber din România și listează, în prezent, peste 1.500 de oferte, dublu față de perioada similară a anului trecut. A fost înființată în 2020 de Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD, și Sveatoslav Veaceslav Vizitiu, cofondator al platformei de sănătate pentru copii şi părinţi, Wello.

„Într-o lume post-pandemică, definită de o nouă normalitate într-o multitudine de aspecte ale vieții, odată cu ridicarea restricțiilor, a revenit și chiar a crescut dorința oamenilor de a face lucruri speciale împreună, în cuplu, în familie ori cu prietenii. În topul preferințelor acestora se află degustările de vinuri, participarea la festivaluri și accesul la SPA pentru cupluri”, spune Sveatoslav Vizitiu, Cofondator Extasy, menționând că valoarea alocată unei experiențe de cuplu este între 300 de lei și 500 de lei, excepție făcând marile festivaluri, precum UNTOLD, Neversea și Massif.

De la începutul lunii februarie, apropierea de Valentineˈs Day și Dragobete a adus o creștere a cererilor pentru experiențe romantice, precum cine romantice, SPA pentru cupluri, tururi și excursii romantice, locații exclusiviste pentru cereri în căsătorie, plimbări cu balonul etc. Iar oferta a venit în sprijinul celor interesați de achizițiile de experiențe pentru cuplu - în aplicația Extasy, în această perioadă, utilizatorii au acces și la oferte de tipul 1+1 gratis.

Utilizatorii platformei Extasy pot alege din 29 de categorii de experiențe ce listează drumeții, tururi de orașe, salturi cu parașuta, plimbări cu avionul și cu elicopterul, excursii off-road, pachete SPA, masaj, city break-uri, evenimente tematice, concerte, pilotaj sportiv, plimbări cu bicicleta în cadru organizat, vizite la castele din România, karting, escape room-uri, tabere de supraviețuire, tabere militare, degustări de vinuri și de brânzeturi, festivaluri de teatru, plimbări cu balonul, ședințe de cățărare, airsoft, tir cu arma, paintball, experiențe VR, lasertag etc.

„Din datele extrase de la începutul anului și până în prezent, ne așteptăm să se impună o frecvență de cumpărare de minimum o experiență pe săptămână per user deja înregistrat în aplicație. Iar pentru utilizatorii noi, am observat o creștere a numărului de experiențe comandate prima dată. Comportamentul este să cumpere atât pentru ei, cât și pentru prieteni”, mai spune Sveatoslav Vizitiu.

Extasy a încheiat anul trecut cu peste 77.000 de utilizatori și are ca obiectiv dublarea numărului acestora până în vară. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 4 milioane de lei și estimează pentru 2023 o creștere de 5 ori a cifrei de afaceri, la 20 de milioane de lei.

Aplicația Extasy poate fi descărcată din AppStore și Google Play. De asemenea, experiențele pot fi achiziționate și direct din website-ul Extasy.ro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


SectiuneBranded


Related