tbi bank încheie un parteneriat cu platforma de educație informațională GoIT pentru a le oferi românilor acces facil la cursuri IT

tbi bank încheie un parteneriat cu platforma de educație informațională GoIT pentru a le oferi românilor acces facil la cursuri IT
Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Domeniul IT se confruntă de mai mulți ani cu un deficit de specialiști, pe măsură ce nevoile companiilor și instituțiilor au crescut în acest sector. Cererea de formare de specialiști în domeniul IT a crescut exponențial în ultimii ani, însă costurile ridicate pot fi un obstacol în calea românilor care vor să intre în acest domeniu. În acest context, tbi bank se asociază cu platforma ucraineană de educație tech GoIT, pentru a oferi oamenilor acces mult mai ușor la studii în domeniul IT, cu ajutorul unui instrument de finanțare online, incluzând plăți fără dobândă Buy Now, Pay Later (BNPL).

„Accesul la educație este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă românii, mai ales într-o economie în care costul vieții este în creștere. Domeniul IT are mare nevoie de oameni calificați, iar acest parteneriat vine în întâmpinarea nevoilor acestora, ajutându-i să își eșaloneze costurile în timp, în rate ușor de plătit”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Cu mulți ani de expertiză și o acoperire internațională, GoIT este o companie de educație informațională pentru începători,, având peste 11.000 de studenți și peste 200 de profesori. Compania se angajează să ofere servicii de excelență în sectorul educației în tehnologie și, în plus, îi ajută pe cursanți să își găsească un loc de muncă, promițând rambursarea integrală a costurilor cursului Full-Stack dacă aceștia nu își găsesc un loc de muncă în industrie în termen de șase luni de la finalizarea cursului. Compania are o rată mare de succes în ceea ce privește angajările după finalizarea cursurilor Full-Stack, poziționându-se printre jucătorii de top la nivel mondial. Sunt deja lansate numeroase cursuri, disponibile în România, ajutându-i pe români să își folosească abilitățile în diverse poziții, de la tester la dezvoltator Full-Stack. Prin intermediul soluției tbi, cursurile sunt mai accesibile pentru oricine dorește să urmeze o carieră în acest domeniu.                     

„Piața românească de tehnologie a avut o creștere exponențială în ultimii ani, iar nevoia de angajați este mai mare ca niciodată. Suntem siguri că fiecare persoană care termină cursul nostru va găsi un loc de muncă, deoarece avem un model educațional foarte eficient, bazat pe proiecte din lumea reală”, spune Anton Chornyi, CEO, GoIT Group.

Mai mult de jumătate dintre studenți au între 25 și 40 de ani, iar 75% dintre ei nu au studii anterioare în domeniul IT. Publicul principal al GoIT include persoane din diverse domenii, cum ar fi contabili, avocați, profesori, șoferi, manageri și mulți alții.

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme "phygitale". În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 20.000 de comercianți, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți în septembrie 2022. Modelul său de afaceri de succes și abordarea orientată spre client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Europa de Sud-Est.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related