Samsung prezintă noua sa gamă de dispozitive conectate în cadrul primului Samsung Summit European

Samsung prezintă noua sa gamă de dispozitive conectate în cadrul primului Samsung Summit European

Samsung Summit celebrează inovațiile din 2023 și se implică să aducă mai mult calm lumii conectate.

Samsung Electronics, un pionier al experiențelor cu dispozitive conectate, găzduiește primul Samsung Summit european și prezintă noua sa gamă de produse ale anului 2023 în materie de televizoare și sisteme audio, Smart Home și electrocasnice.

„La Samsung, inovăm continuu pentru a crea experiențe conectate care să îi ajute pe clienții noștri să economisească energie și să trăiască într-un mod mai confortabil. De la televizoarele Neo QLED și OLED de top în industrie, până la mașinile de spălat bazate pe AI pentru a recomanda timpul exact al ciclului de spălare, cantitatea de detergent și apă necesare, produsele noastre prind viață, fiind conectate prin SmartThings. La Samsung Summit celebrăm caracteristicile noilor noastre produse și modul în care acestea pot ajuta clienții să ducă un stil de viață fără griji și conectat”, a declarat Benjamin Braun, Samsung Europe’s Chief Marketing Officer.

Samsung utilizează tehnologii create pentru a satisface nevoile unei lumi hibride moderne, în care cererea pentru experiențele cu dispozitive conectate este în creștere – în medie, o gospodărie europeană deține 8-10 dispozitive conectate. Cele mai recente inovatii aduse televizoarelor si dispozitivelor audio oferă consumatorilor funcții conectate cu cea mai interactivă experiență de până acum, la fel ca în cazul noilor sale electrocasnice care îmbină conectivitatea cu durabilitatea îmbunătățită și designul elegant.

 

 

Un ecosistem de divertisment mai inteligent

Hub-ul IoT încorporat permite caracteristici de conectivitate și compatibilitate îmbunătățite pe noile televizoare Neo QLED 4K și 8K de la Samsung, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu mai sunt nevoiți să cumpere un dongle suplimentar pentru majoritatea dispozitivelor lor[1]. Procesarea pe 14 biți și upscaling AI permite funcții precum Shape Adaptive Light Control și Real Depth Enhancer Pro, îmbinate cu remasterizarea Auto HDR, generează o imagine mai luminoasă și mai realistă, aducând utilizatorii mai aproape ca niciodată de conținutul favorit. De asemenea, noul model S95C OLED de 77 inci, disponibil și în dimensiuni de 55 inci și 65 inci, dispune de tehnologia Quantum Dot și de procesorul Neuronal Quantum pentru a îmbunătăți simultan luminozitatea și reprezentarea culorilor. Noile produse și caracteristici din gama televizoarelor Lifestyle Samsung sporesc experiența personalizată de utilizare, oferind un produs și o experiență de vizionare pentru fiecare preferință, atât la interior cu The Frame, The Serif și Sero, cât și în aer liber cu The Terrace. Aspectul popular al Samsung Art Store integrat în pagina de pornire a Art Store-ului The Frame va fi rearanjată la începutul acestui an, pentru a permite utilizatorilor să previzualizeze operele de artă de orice dimensiune dintr-o singură privire, imitând experiența de navigare din timpul vizitelor în galeriile și muzeele ​​de artă din viața reală. Întreaga gamă Samsung 2023 este conectată prin aplicația Samsung SmartThings.

O experiență de vizualizare premium și conectată este completată de un sunet ultra-imersiv. Televizoarele Samsung integrează Dolby Atmos și Samsung Object Tracking Sound (OTS), permițând sunetului din filme, competiții sportive sau jocuri video să treacă prin difuzoare pentru a permite cel mai bun sunet surround atmosferic. Gama de televizoare Smart de la Samsung acceptă Q Symphony atunci când este asociată cu un soundbar Samsung, permițând funcțiilor audio și dispozitivelor să îmbunătățească experiența de vizionare cu ceva cu adevărat cinematografic, precum AI Sound Remastering. Prin asocierea televizoarelor Samsung cu soundbar-urile Samsung, precum noile HW-Q990C și HW-Q610GC (2023), experiența de vizionare este una captivantă.

Acestui portofoliu impresionant de ecrane i se alătură monitoarele pentru gamerii pasionați. Samsung și-a anunțat noile oferte pentru Odyssey, ViewFinity și Smart Monitor la CES 2023. Oferind o calitate de neegalat a imaginii și o gamă de caracteristici inovatoare pentru cei care doresc să lucreze, să se joace și să trăiască prin intermediul display-ului monitorului, Samsung Summit va prezenta monitoare de gaming premium, precum Odyssey Neo G7 de 43 inci, Odyssey Ark de 55 inci și cel mai recent televizor de gaming de la Samsung, QD-OLED de 77 inci.

Samsung este încântat să anunțe că noile sale game de televizoare Samsung 2023, foarte așteptate, vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 13 martie. Gama are la bază colecția de anul trecut, câștigătoare a mai multor premii, cu progrese notabile la nivel de funcții și performanță. 

 

Electrocasnice conectate, personalizabile și mai inteligente

Serviciile precum SmartThings Energy stabilesc noi standarde pentru eficiența produselor. Cele mai noi electrocasnice Samsung permit utilizatorilor să economisească atât energie, cât și bani. SmartThings Energy detectează automat cantitatea de energie pe care o consumă dispozitivele Samsung conectate, în timp ce activarea modului AI Energy poate facilita scăderea costului la energie prin monitorizarea constantă a consumului. Această funcție poate reduce consumul de energie la electrocasnicele compatibile cu până la 15% pentru frigidere[2] și până la 70% pentru mașinile de spălat[3]. În plus, Less Microfiber Cycle de la Samsung este un ciclu de spălare care reduce semnificativ eliberarea de microplastic cu până la 54%[4]. Aceste ultime progrese facilitează reducerea impactului de către consumatori asupra mediului.

Îmbinând funcția de economisire a energiei cu inteligența artificială puternică, conectivitatea perfectă și design-ul personalizat, dar premium, gama extinsă Samsung Bespoke va deschide calea utilizatorilor către un stil de viață mai personalizat și mai conștient de mediul înconjurător. Gama Samsung 2023 Series 7 Bespoke AI™ Oven oferă consumatorilor șansa de a-și vizualiza preparatele direct în cuptor printr-o cameră web încorporată disponibilă în aplicația SmartThings, transformând verificarea preparatelor în ceva mai distractiv și ușor. Iar atunci când vine vorba de menținerea curățeniei în casă, Bespoke Jet™ de la Samsung face ca aspirarea să fie mai plăcută, cu performanțe puternice de la început până la sfârșit. Cel mai puternic și cel mai ușor aspirator din portofoliul Samsung vine cu All-in-One Clean Station™, care golește coșul de gunoi și încarcă aspiratorul pentru un confort maxim.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

[1] SmartThings cu Hub IOT încorporat este permis pe toate modelele, dar este necesar un dongle pentru modelele CU7000, CU8000 și CU8500.
[2] Disponibil pe anumite modele din martie 2023 printr-o actualizare Wi-Fi. Rezultatele pot varia în funcție de condițiile și modurile de utilizare.
[3] Bazat pe testările interne pe modelul WW11BB944AGB în condiții normale de utilizare. Rezultatele pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare.
[4] Testat cu o cantitate de 2kg de hanorace din 100% poliester, comparând ciclul sintetic pe modelul Samsung convențional WW4000T și ciclul Less Microfiber pe modelul WW9000B. Rezultatele pot să difere în funcție de haine și mediu. Testat de Ocean Wise Plastics Lab.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related