Betano pregătește un spectacol unic pentru Finala Cupei României

Betano pregătește un spectacol unic pentru Finala Cupei României

BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, va susține Finala Cupei României Betano și ultima mare confruntare a sezonului care va fi disputată de Sepsi și U Cluj la Sibiu, pe Stadionul Hermanstadt, pe 24 mai.

Festivitățile dedicate acestei Finale de proporții vor începe miercuri, 24 mai, ora 19:00, iar startul meciului va fi la ora 20:30. Încă de la ora 19:00 fanii adevărați pot intra pe Facebook și YouTube Betano România pentru a vedea cele mai interesante momente din ziua Finalei Cupei României.

Pe stadion, fanii pot face o poză cu Trofeul Cupei României, să trăiască Experiență VR Betano, să arate care este cântecul lor preferat din galerie la Corul Suporterilor, să se Antreneze ca un Jucător, să se joace la un Glow Machine, iar la final pot câștiga surprize Betano. Una dintre surprizele serii va fi show-ul cu drone, în pauza meciului, care va dura 7 minute și care va fi cel mai mare show organizat vreodată pe un stadion din România, compus din 200 de drone.

Suntem onorați să susținem Cupa României, mai ales în aceste momente în care fanii se bucură să urmărească ultima confruntare a sezonului. Este finala primei ediții în care Betano este sponsorul prinicpal al competiției care oferă o șansă echipelor din eșaloanele secunde. Doar câteva clipe ne mai despart de momentul în care vom afla cine va câștiga Finala Cupei României Betano!”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

Pentru cei ce vor urmări meciul de la distanță, Finala Cupei României Betano va fi comentată LIVE în studioul de la marginea terenului pe YouTube și Facebook Betano România de Theo, Andu și Bolocan, iar participanți la Studioul LIVE vor fi Ciprian Marica, Andrei Ciobanu, Lucian Sânmărtean și Marius Niculae

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 10 țări. În total, angajează peste 1.200 de specialiști de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Asociația Sportivă Ice Swimming & Open Water/ Înot în ape înghețate & ape deschise;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related