Old Spice pătrunde în ținutul parfumat The Witcher, serial Netflix, cu un conținut palpitant și colecția în ediție limitată: The White Wolf

Old Spice pătrunde în ținutul parfumat The Witcher, serial Netflix, cu un conținut palpitant și colecția în ediție limitată: The White Wolf

În această vară, Old Spice se cufundă în lumea Witcher pentru a-și aduce produsele frumos mirositoare în universul Witcher.

O colaborare extraordinară între două universuri opuse – lumea proaspătă Old Spice și lumea mirositoare a lui Witcher – are ca rezultat o campanie neașteptată, care introduce divertisment unic, o colecție limitată de produse “The White Wolf” și o experiență de parfum imersiv la festivalul The Witcher din Łódź, Polonia – unde a luat naștere lumea lui Witcher. Momentul a reprezentat o experiență unică pentru fani.

Fanii serialului The Witcher vorbesc adesea despre modul în care lumea Witcher trebuie să fie un loc incredibil de puturos... ca să nu mai vorbim de faptul că Old Spice nu exista. Dar dacă ar fi existat?

Netflix și Old Spice s-au asociat pentru o colaborare înmiresmată înainte de următoarea lansare a sezonului 3 The Witcher. De asemenea, fanii din Europa vor putea să achiziționeze The White Wolf, o gamă de produse Old Spice în ediție limitată, care poate face ca oricine să miroasă divin, datorită prospețimii sale de lungă durată.

Mireasma de calitate a parfumului The White Wolf este compusă din note de vârf de portocale roșii, note de mijloc de floare de piersică și note de bază de cedru, care îl va ajuta pe utilizator să se simtă fresh în această vară. În această colecție vor fi disponibile: gel de duș, deodorant stick și deodorant spray – precum și un set de cadouri. Gama The White Wolf va fi disponibilă în magazinele din România începând din luna iulie 2023.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related