Samsung Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic: te inspiră să devii cea mai bună versiune a ta, zi și noapte

Samsung Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic: te inspiră să devii cea mai bună versiune a ta, zi și noapte

Noua serie Galaxy Watch6 vine cu îndrumări personalizate pentru sănătate, upgrade-uri utile de design și o experiență mobilă îmbunătățită pentru a deveni o persoană mai informată și mai sănătoasă pentru a fi mai informat și mai sănătos.

Samsung Electronics a lansat astăzi noile Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic[1], concepute pentru a ajuta utilizatorii să-și dezvolte obiceiuri mai sănătoase, atât pe timp de zi, cât și pe parcursul nopții[2]. Seria Galaxy Watch6 oferă o gamă completă de servicii de sănătate și performanță puternică într-un design rafinat și elegant, având o margine mai subțire, un ecran mai mare și mai vibrant și o interfață[3] de utilizare mai interactivă. Ambele modele le permit utilizatorilor să acceseze o selecție mai mare de cadrane de ceas versatile, precum și noi opțiuni de curele care îi ajută să-și atingă obiectivele.

„Cu noile Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic, ne îndeplinim angajamentul de a democratiza instrumentele avansate de monitorizare a sănătății, oferind acum acces mai ușor chiar de la încheietura mâinii”, a declarat TM Roh, Președinte și Head of Mobile eXperience la Samsung Electronics. „De la antrenamentul pentru somn și fitness la informații nutriționale, Samsung oferă modalități noi și convenabile de a ajuta utilizatorii să înțeleagă și să ia măsuri pentru o sănătate și o bunăstare mai bune, în fiecare zi și în fiecare noapte.”

 

Îndrumări personalizate pentru un stil de viață mai sănătos - începând cu somnul[4]

Seria Galaxy Watch6 vine cu informații relevante care pot duce la schimbări pozitive în fiecare moment al zilei, oferind sfaturi personalizate și utile, dar și încurajări. Conștientizând că o sănătate mai bună începe cu un somn mai bun, Samsung îi ajută pe utilizatori să-și optimizeze nopțile în aceeași măsură în care își optimizează zilele. În acest sens, noile smartwatch-uri lansate se concentrează pe trei elemente cheie ale unui somn mai bun: înțelegerea modelelor personale de somn, dezvoltarea obiceiurilor sănătoase și crearea unui mediu propice somnului.

Bazându-se pe caracteristicile de ultimă generație în materie de somn și sănătate, seria Galaxy Watch6 oferă acum o analiză în profunzime a Sleep Score Factors[5] – durata totală a somnului, ciclul de somn, timpul de trezire, precum și recuperarea fizică și mentală - pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă calitatea somnului pe care îl au în fiecare noapte. Sleep Messages[6] personalizate, dezvoltate în colaborare cu National Sleep Foundation din Korea, le oferă de asemenea utilizatorilor feedback detaliat despre sănătatea somnului lor în fiecare dimineață. În plus, Galaxy Watch6 oferă Sleep Consistency care arată cât de consecvente sunt orele de somn și trezire ale utilizatorului, și un Sleep Animal Symbol desemnat care reprezintă tipul lor de somn[7].

Sleep Coaching[8], acum îmbunătățit, le permite utilizatorilor să pună în practică informațiile despre somn cu ajutorul instrucțiunilor personalizate, sfaturilor și memento-urilor accesibile atât pe ceasul de mână, cât și pe smartphone-ul asociat. Când vine momentul să te culci, Galaxy Watch6 poate contribui la crearea unui mediu perfect pentru somn schimbând automat setările dispozitivelor electronice[9] conectate în casă și activând Modul de Somn pe ceasul și telefonul[10] utilizatorului pentru a întrerupe notificările, a diminua luminozitatea ecranelor și chiar pentru a activa noul senzor infraroșu invizibil LED de pe ceas. Acesta are rolul de a le oferi informații valoroase despre sănătate fără a crea distrageri suplimentare prin intermediul luminii.

Caracteristicile fitness sunt acum mult mai personalizate pentru a păstra utilizatorii motivați pe parcursul călătoriei lor. Body Composition[11], cu măsurători fizice cheie (precum masa musculară scheletică, rata metabolică bazală, apa corporală și procentul de grăsime corporală), oferă o imagine de ansamblu completă asupra corpului și nivelului de fitness al utilizatorului. Astfel, stabilirea obiectivelor, monitorizarea progresului și îndrumarea prin sfaturi personalizate de fitness și acum și nutriționale prin intermediul unei noi partenariate cu Whisk[12].

O nouă funcționalitate, Personalized Heart Rate Zone, analizează capacitățile fizice[13] și definește cinci niveluri optime de intensitate pentru alergare, ajutând utilizatorii să-și stabilească propriile obiective în funcție de abilitățile lor – de la arderea grăsimilor la antrenamente intense. În plus față de peste 100 de trackere de antrenament existente, noua funcție Track Run înregistrează alergările utilizatorului pe o pistă, în timp ce Custom Workout permite utilizatorilor să-și construiască și să-și creeze rutina de antrenament personalizată.

În plus față de monitorizarea existentă a tensiunii arteriale[14] și electrocardiogramă[15], noua funcție HR Alert Notification[16] ajută utilizatorii să înțeleagă mai bine sănătatea inimii lor, detectând ritmul cardiac anormal de mare sau mic în fundal.[17] Galaxy Watch6 poate, de asemenea, să permită utilizatorilor să urmărească temperatura pielii pe durata nopții, oferind informații valoroase, inclusiv urmărirea ciclului menstrual[18]. De asemenea, Fall Detection[19] poate evalua o cădere, fie că are loc în timpul exercițiilor fizice, când stai nemiscat sau chiar în timpul somnului, dacă se întâmplă să cazi din pat. Odată ce o cădere este detectată, ceasul tău va alerta automat un număr de serviciu de urgență sau contacte preselectate.

 

Design rafinat, perfect pentru tine            

Îmbunătățind experiența dispozitivelor purtabile, seria Galaxy Watch6 vine cu design-uri noi, care oferă o vizibilitate mai bună, o putere mai mare și o selecție mai largă de opțiuni personalizabile și confortabile3.

Cititul și scrisul sunt mai ușoare pe ecranul cu 20% mai mare[20], care afișează mai mult text pe ecran și o tastatură mai mare[21] – toate acestea menținând o dimensiune confortabilă. Un ecran mai vibrant, cu rezoluție mai mare3, se laudă cu o luminozitate maximă de 2.000 nits, împreună cu o caracteristică de ajustare a luminozității Always On Display, permițând utilizatorilor să vadă și să facă mai mult chiar și în lumina puternică a soarelui. Echipat cu un procesor și memorie îmbunătățite, Galaxy Watch6 oferă interacțiuni mai fluide și mai rapide3.

Galaxy Watch6 și Watch6 Classic vin cu o ramă cu 30% mai subțire și un cadran rotativ cu 15% mai subțire[22], ceea ce amplifică frumusețea cadrului circular distinctiv. Seria Galaxy Watch6 are cadrane noi de ceas, elegante, interactive și informative, care profita la maximum de ecranul mare, în timp ce curelele noi cu o singură apăsare permit utilizatorilor să mixeze și să asorteze cu ușurință benzi de ceas. De exemplu, o nouă curea ușoară din material textil[23] și o față de ceas pentru ghidarea somnului (Sleep Coaching) se potrivesc perfect pentru a vă oferi informații utile despre somn în liniște.

Seria Galaxy Watch6 vine cu o baterie mai mare și un consum redus de baterie pentru a susține ecranul său mai mare și mai luminos. Cu doar opt minute de încărcare rapidă, utilizatorii pot adăuga încă opt ore, perfecte pentru monitorizarea somnului pe durata nopții[24].

 

Maximizarea experienței tale direct de pe încheietura mâinii[25]

Gesture Control îmbunătățit permite utilizatorilor să gestioneze în mod convenabil ceasul utilizând gesturi simple pentru o accesibilitate și ușurință sporită, permițându-le să își configureze propriile scurtături și să acceseze acum aplicații și funcții fără a atinge ecranul.Seria Galaxy Watch6 aduce capacități mai mari la încheietura fiecărui utilizator.

WhatsApp face mai ușor ca utilizatorii de Galaxy Watch să rămână conectați cu prietenii și familia, fără să fie nevoiți să scoată telefonul. Începând din acest toamnă, utilizatorii pot rămâne productivi direct de pe ceasul lor, folosind noile aplicații de la Google Calendar și Gmail, care vor fi disponibile exclusiv pe platforma Wear OS. De asemenea, pot monitoriza mai ușor progresul de fitness sau datele nutriționale cu actualizările de la Peloton și MyFitnessPal, și în curând se vor putea bucura de mai multe opțiuni de streaming cu Audible. În plus, odată cu introducerea noului Skin Temperature API - parte a kitului de dezvoltare software (SDK) Privileged Health de la Samsung - partenerii vor avea în curând acces la tehnologie avansată de infraroșu pentru măsurători mai precise, aducând utilizatorilor o lume întreagă de posibilități noi. O aplicație nou lansată, Thermo Check, beneficiază de noul API, permițând utilizatorilor să măsoare temperatura mâncărurilor lor preferate sau a apei înainte de o ședință de înot, fără contact.

Împreună cu alte dispozitive Samsung, seria Galaxy Watch6 extinde și mai mult experiențele utilizatorilor. Camera Controller, acum îmbunătățit, permite controlul la distanță al camerei unui Galaxy Z Flip5 conectat[26] pentru a schimba moduri și zoom. Samsung Smart TV[27] sau Galaxy Tab S9 afișează progresul utilizatorului în timp real cu ajutorul unui program ghidat de fitness sau conștientizare pe ecranul mare. Utilizatorii pot comuta automat conexiunea Galaxy Buds2 Pro între dispozitivele Samsung prin intermediul funcției Auto Switch. În cazul în care utilizatorii își pierd telefonul, seria Galaxy Watch6 poate localiza acum locația acestuia prin intermediul funcției Find My Phone, cu suport pentru hărți[28].

Și ca întotdeauna, datele personale de pe ceas rămân în siguranță datorită platformei de securitate Samsung Knox.

 

Disponibilitate[29]

Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic vor putea fi pre-comandate în anumite piețe începând cu 26 iulie, urmând ca disponibilitatea generală să înceapă pe 11 august. 

Galaxy Watch6 este un driver zilnic suprem, cu un design modern și minimalist. Vine în 44 mm în Graphite și Silver și în 40 mm în Graphite și Gold. Pentru un design de ceas mai premium, atemporal, nu căutați mai departe decât Galaxy Watch6 Classic, cu ramă rotativă preferată de fani – disponibil în Black și Silver în 43 mm și 47 mm.

Dacă sunteți un căutător de aventură care vizează durabilitate, performanță și stil, Galaxy Watch5 Pro rămâne o opțiune excelentă și vine acum cu funcții și mai îmbunătățite pentru formatul de schimb GPS (GPX). Cuceriți un nou traseu cu baza de date de fișiere GPX[30], care permite utilizatorilor să caute și să acceseze pur și simplu rutele recomandate, în timp ce Route Workout acceptă acum alergarea și mersul pe jos alături de drumeții și ciclism disponibile anterior.

 

Specificații

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformatoare. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor portabile, tabletelor, aparatelor digitale, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, sistem LSI, turnătorie și LED. 

[1]. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, model și smartphone-ul asociat. Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capabilitățile produsului pot fi modificate fără notificare.
[2] Destinat numai în scopuri generale de wellness și fitness. Nu este destinat utilizării în detectarea, diagnosticarea, tratamentul, monitorizarea sau gestionarea oricărei afecțiuni sau boli. Orice informație legată de sănătate accesată prin intermediul dispozitivului și/sau al aplicației nu trebuie tratată ca un sfat medical. Utilizatorii ar trebui să solicite orice sfat medical de la un medic. Anumite funcții pot varia în funcție de piață, operator sau dispozitivul asociat.
[3] În comparație cu seria Galaxy Watch5.
[4] Funcțiile de somn sunt destinate numai în scopuri generale de sănătate și fitness. Măsurătorile sunt doar pentru referință personală. Vă rugăm să consultați un medic pentru sfaturi.
[5] Afișat pe un smartphone asociat.
[6] Afișat pe un smartphone asociat..
[7] Necesită date de somn de cel puțin 7 zile, inclusiv 2 zile libere.
[8] Necesită date de somn de cel puțin 7 zile, inclusiv 2 zile libere.
[9] Disponibil pe dispozitivele inteligente care sunt înregistrate la SmartThings. Necesită cea mai recentă versiune a aplicațiilor mobile Samsung Clock și SmartThings.
[10] Acceptat pe un smartphone Galaxy care rulează One UI 5 sau o versiune ulterioară.
[12] Acceptat în engleză și coreeană.
[13] Pentru a actualiza intervalele fiecărei zone de FC pentru alergare pe baza capacităților cardiopulmonare, este necesar să alergați în aer liber mai mult de 10 minute cu o viteză constantă de 4 km/h sau mai rapid.
[14] Funcția BP este disponibilă numai în anumite piețe. Pentru a asigura acuratețea, utilizatorii ar trebui să-și calibreze dispozitivul la fiecare patru săptămâni cu o manșetă tradițională pentru tensiunea arterială. Funcția BP nu poate diagnostica hipertensiunea arterială, alte afecțiuni sau nu poate verifica semnele unui atac de cord. Nu este menit să înlocuiască metodele tradiționale de diagnostic sau tratament de către un profesionist calificat în domeniul sănătății.
[15] Funcția ECG este disponibilă numai pe anumite piețe. Nu este destinat să înlocuiască metodele tradiționale de diagnostic sau tratament. Funcția nu este destinată utilizatorilor cu aritmii cunoscute, altele decât AFib. Utilizatorii nu trebuie să interpreteze sau să ia măsuri clinice bazate pe rezultatul dispozitivului fără consultarea unui profesionist calificat din domeniul sănătății.
[16] Funcția HR Alert are scopul de a promova sănătatea generală și bunăstarea și nu este destinată utilizării în diagnosticarea bolilor sau altor afecțiuni, sau în vindecarea, ameliorarea, tratamentul sau prevenirea bolilor.
[17] Caracteristicile sunt acceptate prin intermediul aplicației Samsung Health Monitor. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau dispozitiv. Din cauza restricțiilor de piață privind obținerea aprobării/înregistrării ca Dispozitiv Software Medical (SaMD), ele funcționează numai pe ceasuri și smartphone-uri achiziționate pe piețele în care serviciul este disponibil în prezent (cu toate acestea, serviciul poate fi restricționat atunci când utilizatorii călătoresc către zone de non-serviciu). Această aplicație poate fi utilizată doar în cazul celor cu vârsta de 22 de ani și peste.
[18] Din cauza restricțiilor de țară în obținerea aprobării/înregistrării ca dispozitiv medical, funcția funcționează numai pe telefoanele și ceasurile achiziționate în țările în care serviciul este disponibil în prezent. Nu este destinat contracepției. Dacă în prezent luați contraceptive hormonale sau urmați un tratament hormonal care inhibă ovulația, acest serviciu nu va fi util pentru urmărirea ovulației. Predicțiile pot varia în funcție de utilizarea corectă a ceasului, datele de intrare, condițiile de mediu etc. Destinat utilizatorilor cu vârsta de peste 18 ani. Utilizatorii nu trebuie să interpreteze sau să ia măsuri clinice bazate pe predicțiile făcute fără consultarea unui profesionist calificat din domeniul sănătății.
[19] Pentru a notifica un contact de urgență, este necesară o conexiune la rețea. Precizia GPS poate fi afectată de obstacole la semnalul satelitului, cum ar fi clădirile.
[20] Comparația dimensiunilor ecranului se bazează pe Galaxy Watch6 Small (40 mm) și Galaxy Watch6 Classic Small (43 mm). Comparativ cu Galaxy Watch5 Small (40 mm) și, respectiv, Galaxy Watch4 Classic Small (42 mm). Pe baza Galaxy Watch6 Large (44 mm) și Galaxy Watch6 Classic Large (47 mm), comparația cu dimensiunea ecranului este de 16%.
[21] Galaxy Watch6 Small (40mm) și Galaxy Watch6 Classic Small (43mm) arată cu 33% mai mult în textul notificărilor și o creștere cu 13% a dimensiunii tastaturii în comparație cu Galaxy Watch5 și, respectiv, Galaxy Watch4 Classic.
[22] Galaxy Watch6 Small (40mm) oferă o ramă cu 30% mai subțire decât Galaxy Watch5 Small (40mm), în timp ce Galaxy Watch6 Classic oferă o ramă rotativă cu 15% mai subțire decât Galaxy Watch4 Classic.
[23] Disponibil pe samsung.com în anumite piețe. Numărul de combinații disponibile poate varia în funcție de piață. Vândut separat. Disponibilitatea curelelor de ceas poate varia în funcție de piață sau operator.
[24] Testare efectuată de Samsung folosind versiunea pre-lansată a Galaxy Watch6 și Galaxy Watch6 Classic (BT și LTE), fiecare asociat cu un telefon Samsung; toate dispozitivele au fost testate cu software-ul de prelansare, cablul USB C cu încărcare rapidă magnetică Galaxy Watch (EP-OR900) și adaptorul de alimentare USB C Samsung de 25 W (EP-TA800). Timpul de încărcare variază în funcție de regiune, setări, model de utilizare și factori de mediu; rezultatele reale pot varia. Adaptor de alimentare USB C Samsung de 25 W (EP-TA800) vândut separat.
[25] Disponibilitatea anumitor aplicații/funcții poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv conectat. Pentru unele aplicații se pot aplica taxe de abonament.
[26] Acceptat pe Galaxy S9 și modelele ulterioare.
[27] Această caracteristică necesită asocierea unei serii Galaxy Watch cu un Smart TV compatibil 2021 sau o versiune superioară. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, model și dispozitivele conectate.
[28] Funcția necesită ca ceasul utilizatorului să fie asociat cu telefonul său și să fie conectat la același cont Samsung.
[29] Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau operator. Modelele, culorile, dimensiunile și benzile acceptate pot varia în funcție de piață sau de operator.
[31] Măsurat fără senzori de sănătate.
[32] Măsurată fără bandă.
[33] Durata reală a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modul de utilizare și alți factori.
[34] Wear OS, propulsat de Samsung, funcționează cu telefoane care rulează cea mai recentă versiune de Android (cu excepția ediției Go și a telefoanelor fără Google Play Store). Funcțiile suportate pot varia între platforme și piețe, iar compatibilitatea poate suferi modificări.
[35] Conectivitatea LTE este disponibilă doar pentru modelele cu suport LTE.
[36] Seria Galaxy Watch6 este rezistentă la apă până la o adâncime de 50 de metri timp de 10 minute conform clasificării 5ATM. Nu este potrivită pentru scufundări sau activități în apă sub presiune mare. Dacă dispozitivul sau mâinile tale sunt umede, trebuie să le usuci complet înainte de manipulare. Seria Galaxy Watch6 oferă protecție împotriva pătrunderii (IP68) a prafului și a apei dulci până la o adâncime maximă de 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Consultă manualul de utilizare pentru informații suplimentare, inclusiv instrucțiuni de îngrijire/utilizare.
[37] Activarea dispozitivului este posibilă doar după conectarea la un smartphone care suportă Serviciile Mobile Google. Dispozitivele compatibile pot varia în funcție de piață, operator sau marcă de dispozitiv.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related