Electrolux lansează plita cu inducție AEG SaphirMatt, proiectată și testată să reziste de până la patru ori mai puține zgârieturi

Electrolux lansează plita cu inducție AEG SaphirMatt, proiectată și testată să reziste de până la patru ori mai puține zgârieturi

Electrolux, sub marca AEG, a lansat în premieră în cadrul evenimentului IFA 2023 cea mai nouă plită cu inducție AEG SaphirMatt. Plita este o inovație în portofoliul Electrolux, fiind realizată dintr-o sticlă ceramică unică, cu o protecție superioară, rezistentă de până la patru ori mai puține zgârieturi în comparație cu o plită ceramică standard. În plus, plita este ușor de întreținut, deoarece este proiectată astfel încât să reziste petelor și amprentelor, fiind în același timp de două ori mai rapid de curățat decât suprafețele standard ale unei plite ceramice AEG. Noua plită cu inducție AEG 8000 bridge XT SaphirMatt va fi disponibilă începând cu anul 2024 și în România, pe aeg.ro, la secțiunea EcoLine, și în oferta partenerilor.

Electrolux este lider la nivel global pe piața de aparate electrocasnice profesionale și casnice, având o experiență de peste 100 de ani în dezvoltarea produselor menite să îmbunătățeasca calitatea vieții consumatorilor. De altfel, inovația este un pilon de investiții foarte important pentru companie, fapt pentru care depune eforturi continue de a reinventa ceea ce inseamna gustul excepțional în bucătărie, grija pentru haine și confortul pentru consumatori prin tehnologii intuitive. Drept urmare, anual, Electrolux lansează produse inovatoare, care se remarcă printr-un design modern, dar și tehnologii și soluții care oferă eficiență energetică și consum redus de apă.

Noua plită cu inducție este o inovație a brandului AEG și se diferențiază de celelalte modele de plite cu inducție AEG din ceramică prin utilizarea unei sticle ceramice unice, SaphirMatt. Suprafața sticlei are o protecție superioară împotriva zgârieturilor și este capabilă să reziste utilizării de zi cu zi și abraziunilor, cum ar fi oalele și tigăile care sunt târâte pe plită. Conform testelor efectuate, sticla poate rezista la zgârieturi de până la patru ori mai puține în comparație cu plita ceramică standard din gama AEG[1].

Totodată, plita 8000 bridge XT SaphirMatt este ușor de întreținut, deoarece este rezistentă la pete și amprente și este de două ori mai rapid de curățat decât suprafețele standard ale plitei ceramice AEG[2]. Mai mult decât atât, finisajul său negru mat, care oferă și eleganță produsului, este cu 80% mai puțin reflectorizant decât o suprafață standard.

 

IFA 2023 – un eveniment de referință pentru prezentarea inovațiilor Electrolux

Lansarea noii plite cu inducție AEG 8000 bridge XT SaphirMatt este o premieră pentru gama de produse AEG și a fost prezentată în exclusivitate la nivel global, în cadrul evenimentului IFA 2023, care a avut loc la Berlin, în perioada 1 – 5 septembrie.

La același eveniment, Electrolux, sub brandul AEG, a prezentat și plita AEG 8000 Sense Boil & Fry, care face gătitul asistat mai ușor, datorită afișajului tactil CookSmart. Funcțiile includ comenzi speciale, Sense Boil și Sense Fry, care își adaptează ciclurile în funcție de nevoile utilizatorilor, fără a fierbe sau prăji în exces. Mai mult, funcția Sense Boil poate fierbe apa de până la de două ori mai repede și poate economisi până la 18% energie cu tehnologia de inducție AEG. Iar Funcția Sense Fry contribuie la economisirea energiei și evitarea supraîncălzirii unei tigăi.

În plus, în cadrul evenimentului IFA 2023, Electrolux a expus și plita cu hotă integrată 6000 Bridge cu eXTractor (ComboLite) din gama AEG, care a fost prezentată în exclusivitate anul trecut. Plita are un design ergonomic, fiind proiectată astfel încât să ofere mai mult spațiu și libertate în bucătărie. Hota încorporată în plită are un flux optim de aer, eliminând eficient mirosurile și vaporii de grăsime.

Plitele cu inducție AEG 800 bridge XT SaphirMatt, AEG 8000 Sense Boil & Fry și AEG 6000 Bridge cu eXTractor (ComboLite) vor fi disponibile de anul viitor și pe aeg.ro, în secțiunea EcoLine, o selecție a electrocasnicelor AEG, eficiente din punct de vedere al resurselor.

Electrolux este lider global al industriei de electrocasnice, contribuind la îmbunătățirea calității vieții de mai bine de 100 de ani. Compania reinventează gustul și grija pentru casă și haine pentru milioane de oameni, depunând eforturi continue pentru a fi sustenabil prin soluțiile și tehnologiile dezvoltate. Brandurile Electrolux, AEG și Frigidaire vând anual aproximativ 60 de milioane de produse de uz casnic în aproximativ 120 de țări. În 2021, Electrolux a înregistrat vânzări în valoare de 126 de miliarde de coroane suedeze (aproximativ 12 miliarde de euro) și are o echipă de 52.000 de oameni în întreaga lume. 

IFA, cel mai important târg internațional pentru electronice și electrocasnice de larg consum, este principala piață pentru comercianți, cumpărători și experți din industrie și mass-media. IFA 2023 a avut loc în Berlin, în perioada 1-5 septembrie.

[1] Bazat pe teste externe, comparativ cu suprafața standard a plitei AEG fără tratament special sau acoperire conform specificațiilor interne și standardelor relevante EN, ISO, NF sau DIN, atunci când sunt disponibile.
[2] Testată în laborator pe pete grase. Caracteristicile fizice și chimice ale suprafeței SaphirMatt au fost testate în laboratoarele Electrolux conform specificațiilor interne și standardelor relevante EN, ISO, NF sau DIN, atunci când sunt disponibile.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related