Povestea Social Media se scrie la Webstock

Povestea Social Media se scrie la Webstock

Webstock, cea mai mare conferință de social media din România, revine pe 13 octombrie, la Hotel JW Marriott din București. Evenimentul reunește oameni de comunicare și marketing cu experiență și creatori digitali activi, pentru a aduce in prim-plan cele mai noi tendințe și bune practici în comunicarea online.

„Webstock 2023 este un eveniment important pentru profesioniștii din social media și nu numai, care doresc să fie la curent cu noutățile din domeniu, să schimbe idei și să cunoască oameni noi”, spune Cristian Manafu, organizatorul Webstock.

În fiecare an, Webstock adună un mix divers de profesioniști, lideri de opinie și creatori, oferind o platformă pentru schimburi de idei, învățare și networking.

„Webstock 2023 nu este doar un eveniment, ci o oportunitate unică de a descoperi, învăța și crește. Am creat un mediu unde profesioniștii, indiferent de nivelul lor de experiență, se pot conecta, împărtăși perspective și îmbogăți industria cu inovații și colaborări fructuoase,” adaugă Cristian Manafu.

5 motive pentru a participa la Webstock 2023:

  1. Cunoaștere și Învățare: Participând la conferință, vei avea ocazia să înveți de la profesioniști cu experiență, care împărtășesc cunoștințele și strategiile lor de succes.
  2. Inspirație și Inovație:Vei avea acces la o gamă extinsă de conținut, prin prezentări, discuții și studii de caz, menite să inspire și să stimuleze gândirea creativă.
  3. Networking: Vei discuta cu alți profesioniști din domeniul social media și vei întâlni oameni noi, cu care vei lega colaborări sau vei putea porni proiecte online.
  4. Creștere Profesională: Vei fi vizibil în unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei, cu oportunități de dezvoltare personală și a brandului personal.
  5. O experiență de neuitat:Vei lua parte la cel mai animat eveniment de marketing al României, ca la un adevărat festival indoor, care îți va oferi amintiri frumoase.

Webstock este un eveniment hibrid: se desfășoară în sala de conferință și este totodată transmis live online. Include 4 scene și o gală de premiere a celor mai bune proiecte și campanii social media.

Echipa Webstock invită toți profesioniștii, creatorii și entuziaștii să se alăture acestui eveniment excepțional pentru a explora, învăța și se conecta. 

Webstock este un eveniment organizat în parteneriat cu Vodafone România și TikTok, Penny, BCR, E.ON, Samsung, McDonald's, Disney, Dell România, De'Longhi, Glo, Siviero Maria, Coca-Cola, MOL România, Data Intelligence by Publicis Groupe Romania, Oxygen și Golin.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related