Hochland este recunoscut ca unul dintre cei mai buni angajatori din România, prin certificatul „Great Place to Work”

Hochland este recunoscut ca unul dintre cei mai buni angajatori din România, prin certificatul „Great Place to Work”

Hochland România a obținut certificatul "Great Place to Work", confirmându-l drept unul dintre cei mai apreciaţi angajatori pe plan local, în urma distincţiei acordate în luna august 2023 de către compania globală de cercetare Great Place to Work®.

Certificarea a fost obținută în urma unui proces riguros de evaluare desfășurat în prima parte a anului 2023. Pentru acest proces, cei peste 400 de angajați Hochland România au fost invitați să participe la un chestionar anonim, care a evaluat trei factori esențiali care definesc un loc de muncă stabil, sănătos și apreciat de angajați: încrederea în echipa de conducere, mândria legată de apartenența față de compania Hochland și satisfacția de a lucra într-un mediu de lucru colegial.

Conform rezultatelor acestui studiu, 81% dintre angajați au evaluat Hochland România ca fiind un loc de muncă excelent și au validat indicatori precum: credibilitatea, respectul, corectitudinea, mândria și colegialitatea.  

Certificarea 'Great Place to Work' este un rezultat al muncii și devotamentului tuturor colegilor noștri care fac posibil fiecare proiect. Suntem mândri de relațiile solide pe care le-am construit în echipă, de colegii noștri și de loialitatea lor față de Hochland România. Obținerea acestei certificări ne motivează să continuăm să inovăm și să construim un mediu plăcut în care colegii noștri să se simtă valorizați și încurajați să își atingă potențialul maxim., a declarat Erik Hageleit, Manager General Hochland România.

În cadrul Hochland, punem accent pe crearea unui mediu de lucru în care colegii noștri să se simtă apreciați și motivați, un mediu în care fiecare are spațiu ca să se exprime, să contribuie personal și profesional la un viitor mai bun și inspirațional. Această certificare reprezintă un pas semnificativ în consolidarea reputației noastre ca un angajator de top și reflectă angajamentul nostru pentru bunăstarea colegilor noștri. De asemenea, ne încurajează să continuăm să dezvoltăm și să promovăm o cultură organizațională sănătoasă și pozitivă., a precizat Andreea Puiu, Manager Resurse Umane Hochland România.

"Obținerea certificatului 'Great Place to Work' este un rezultat al eforturilor noastre colective și o dovadă că valorile noastre, respectul, încrederea și spiritul de echipă sunt cu adevărat înrădăcinate în cultura noastră organizațională. Aceasta ne motivează să continuăm să creștem și să evoluăm pentru a obţine, împreună, rezultatele pe care ni le propunem", a spus Florin Dumitru, Senior HRBP & Talent Attrition Responsible Hochland România.

Hochland România se angajează în continuare să ofere un mediu de lucru prietenos care să răspundă nevoilor individuale ale angajaților, pentru a asigura succesul comun al companiei și al oamenilor care o duc mai departe.

Hochland este unul dintre cei mai puternici producători de brânzeturi din lume, având 11 unități de producție în Germania, Franța, Spania, Polonia, România, Rusia, Statele Unite ale Americii, un număr de peste 6.000 de angajați și o producție de brânzeturi de aproximativ 400.000 tone anual. În România, Hochland este liderul pieței de brânzeturi, având un portofoliu care include o gamă largă de sortimente, de la brânză topită la cașcaval și mozzarella, creme de brânză, telemea, specialități precum Atelier Brânză Praid sau Delicii Calde. În România compania are două fabrici, una la Sighișoara și una la Sovata, în care se produc branză topită, cașcaval și mozarella, Hochland fiind un angajator important în acestă zonă geografică.

Great Place to Work® este o organizație globală de cercetare și consultanță în afaceri, care analizează cultura brandurilor și calitatea joburilor, care sprijină companiile în dezvoltarea lor, recunoscând, astfel, cele mai bune organizații din lume. Cercetările se concentrează pe experiența la locul de muncă a fiecărui angajat – arătând că există o relație clară și directă între devotamentul angajaților și performanța financiară. Certificarea GPTW este valabilă timp de un an, cu valabilitate imediată și reprezintă oportunitatea companiilor de a fi recunoscute ca fiind una dintre organizațiile de top în sectorul în care activează.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related