“DIGI Days”, sărbătoarea dedicată clienților existenți, revine cu 50% reducere, în primele 6 luni

“DIGI Days”, sărbătoarea dedicată clienților existenți, revine cu 50% reducere, în primele 6 luni
  • În perioada 09 octombrie – 15 octombrie 2023, din dorința de a mulțumi pentru încredere și fidelitate, DIGI derulează campania „DIGI Days, dedicată exclusiv clienților actuali, persoane fizice, prin care oferă o reducere de 50%, în primele 6 luni consecutive, indiferent de serviciul ales;
  • Oferta este disponibilă doar online, pe site-ul DIGI.ro, pentru contracte încheiate pe o perioadă de 24 de luni. 

Așteptarea a luat sfârșit și ediția de toamnă a campaniei DIGI Days aduce noi motive de bucurie pentru clienții existenți, persoane fizice, a căror loialitate este răsplătită printr-o ofertă specială care le este rezervată: primele 6 luni consecutive de abonament cu reducere de 50%, la adăugarea oricărui serviciu nou, a unei extraopțiuni TV sau la efectuarea unui upgrade.

Astfel, în săptămâna 09 octombrie – 15 octombrie, clienții existenți care aleg să își porteze numărul de telefon în rețeaua DIGI, beneficiază de o reducere de 50% din valoarea abonamentului, iar prețul pachetului Nelimitat poate ajunge la 2,5 euro/lună în primele 6 luni, pentru date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

În același timp, abonații actuali care optează pentru serviciul de internet fix Fiberlink 500 Mbps vor achita lunar doar 15 lei (TVA inclus), respectiv 20 lei (TVA inclus) pentru Fiberlink 1000 Mbps. În funcție de configurația pachetului ales de televiziune digitală și analogică, utilizatorii se vor bucura, de asemenea, timp de 6 luni, de aceeași promoție, la tarife lunare reduse cuprinse între 13 lei și 15 lei (TVA inclus).

Disponibilă exclusiv online, campania DIGI Days se adresează utilizatorilor care dețin minimum un serviciu instalat și doresc să adauge unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, să treacă la un pachet superior sau să activeze o extraopțiune. Reducerea se acordă numai pentru serviciile și extraopțiunile TV suplimentate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei și este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o durată de 24 de luni.

Oferta poate fi accesată direct din pagina principală DIGI.ro sau din Contul meu, secțiunea „Serviciile mele”, selectând fie serviciul nou sau pe cel pentru care se realizează upgrade, fie una sau mai multe extraopțiuni TV.

Promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.

DIGI este operatorul de telecomunicații de top în România, care oferă servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, precum și telefonie fixă. DIGI ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixă, conform datelor publicate de ANCOM, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. În același timp, DIGI este rețeaua preferată de utilizatori pentru portare, deservind, în prezent, peste 5,4 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.06.2023).

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related