ADN Antreprenor, evenimentul Biz care ia pulsul noului val din businessul românesc

ADN Antreprenor, evenimentul Biz care ia pulsul noului val din businessul românesc

ADN Antreprenor reunește, pe 25 octombrie, de la ora 10:00, la Marmorosch Hotel, pe cei mai performanți fondatori, creatori, investitori și antreprenori pentru a oferi participanților o doză din experiența lor de succes. Evenimentul Biz care ia pulsul noului val din businessul românesc este locul unde pot fi descoperiți antreprenorii care au în ADN o rezistență aparte la incertitudine, găsesc soluțiile acolo unde alții dau greș și văd oportunități în situațiile care par fără ieșire pentru alții. Experiențele lor sunt lecții valoaroase și din care oricine poate învăța despre agilitate, reziliență și scalarea unor businessuri de succes.

Printre speakerii confirmați la evenimentul ADN Antreprenor din 25 octombrie se numără Aurora Candel, Head of Public Policies for Business Environment, Ministry of Entrepreneurship and Tourism, Corneliu Bodea, CEO, Adrem, Marinela Mihalcea, Head of Financing Products Retail, UniCredit Bank, Andrei Pitiș, CEO Simple Capital & Cofondator Innovation Labs, Emma Zeicescu, Director of Communications, Philip Morris România, Laura Spătaru, Director de Vânzări Consumer Business Unit, Vodafone România, Veronica Zaharia, Owner Parlor & Co-owner YOLO Pilates Romania,Cristina Chiriac, Președinte al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin & Fondator, Flori de IE, Rucsandrea Hurezeanu, Founder & CEO, Ivatherm, Chef Alex Petricean, Owner, Noua & Noua BAR, Anca Mitu, Director general, Privileg Catering, Alexandru Haită, Founder, Distileria Măgura Zamfirei, Cristina Voicu, Owner, Sweet Ela, Gonzague Petit, Co-Founder, Lance Glasses & Hoolens, Alina Bîrsan, Founder, AB Traduceri și Emil Munteanu, Managing Partner, Power Net Consulting & ATRA Doftana.

„Biz, prima revistă de business a României, urmărește cum a crescut și s-a dezvoltat comunitatea antreprenorilor care impulsionează dezvoltarea. Vă invităm să îi urmăriți pe cei care deschid mereu drumul în economie cu idei noi, pasiune pentru ceea ce fac și multă muncă. Sunt oamenii care creează și cresc companii, prin viziune, dinamism, dar și printr-o luptă continuă. Sunt cei care au ADN de Antreprenor și ne bucurăm ca la Biz să le spunem poveștile care pot să-i inspire și ajute și pe alții”, declară Marta Ușurelu, owner Biz.

ADN Antreprenor din 25 octombrie, de la Marmorosch Hotel, este prezentat de Toader Păun.

Evenimentul Biz susținut de leading partner UniCredit Bank, Conectivity partner este Vodafone, iar parteneri sunt ADREM, Philip Morris România și Asociația V3.  Partener media principal este Radio Guerrilla.

Participarea la ADN Antreprenor se poate face prin rezervarea locului pe adnantreprenor.ro și pe platforma Heme la adresa heme.ro/e/adn-antreprenor.  

Revista Biz are una dintre cele mai puternice comunități de business din țară. A organizat evenimente de afaceri și proiecte speciale în cele mai mari orașe din țară și în 11 capitale din lume, pe 3 continente.

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related