Praktiker România are un nou Director General

Praktiker România are un nou Director General

Dl. Miroslaw Huczek a fost numit în funcția de Director General al companiei Praktiker România începând cu luna martie a acestui an. 

Dl. Miroslaw Huczek este originar din Polonia, fiind absolvent al Universităţii de Economie din Cracovia. În vârstă de 43 de ani, dl. Miroslaw Huczek şi-a început activitatea în domeniul DIY în anul 2005, având o experienţă de peste 11 ani în companii precum: Praktiker Polonia (Director de Vânzări), OBI Polonia (Director de Vânzări) şi BauMax Bulgaria (Director General). Dl. Miroslaw Huczek vorbeşte fluent limbile polonă, germană şi engleză.

"Este o onoare pentru mine să ocup această funcţie în cadrul Praktiker România şi cred că experienţa pe care am obţinut-o anterior reprezintă un plus de care va beneficia compania la nivel local. Consider că viziunea Praktiker România este complementară cu viziunea mea despre ce înseamnă DIY şi sunt convins că urmează proiecte memorabile pentru piața locală.", a spus dl. Miroslaw Huczek (Director General Praktiker România).

În România, Praktiker este lider pe piaţa de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. În prezent, compania are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online pune la dispoziţia clienţilor din toată ţara o varietate de peste 20.000 de produse.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related