Nokia G22, desemnat de revista TIME drept una dintre cele mai bune invenții ale anului 2023

Nokia G22, desemnat de revista TIME drept una dintre cele mai bune invenții ale anului 2023
  • HMD devine lider în materie de design de smartphone-uri reparabile cu telefonul Nokia G22, desemnat cea mai bună invenție a anului 2023 de către revista TIME
  • O inovație în domeniul reparabilității - un smartphone pe care îl poți repara din confortul casei tale
  • HMD a introdus, de asemenea, odată cu Nokia G42, funcția de depanare DIY la domiciliu în segmentul 5G

HMD, creatorul unei noi generații de smartphone-uri Nokia reparabile, a fost inclus în clasamentul celor mai bune invenții ale anului 2023, realizat de revista TIME, cu Nokia G22, care vine cu funcția de reparare QuickFix, pe care consumatorii o pot efectua singuri acasă.

Lista anuală a celor mai bune invenții pentru 2023, întocmită de TIME, cuprinde 200 de inovații extraordinare care au puterea de a ne schimba viețile, printre care se numără și cea care schimbă regulile jocului în domeniul reparabilității. Nokia G22, telefonul celor de la HMD, este primul model dintr-o nouă eră de smartphone-uri pe care consumatorii le pot repara acasă.

Lars Silberbauer, Chief Marketing Officer HMD, a declarat: „Într-o perioadă în care inovația este în plină expansiune, înseamnă mult pentru noi să fim incluși în acest clasament anual de renume Ne dorim să transformăm procesul de reparare a telefoanelor într-unul accesibil, mai simplu și conceput special pentru consumatorii noștri. ”

Puteți scăpa de bătăile de cap pe care ți le provoacă reparațiile costisitoare și consumatoare de timp. Nokia G22 vă permite să preluați controlul asupra destinului smartphone-ului vostru, datorită unui parteneriat cu iFixit, prin care puteți să comandați online kituri QuickFix începând de la 19,95 EUR, în cazul în care acest telefon durabil ar avea vreodată nevoie de o reparație.

Capacul posterior al Nokia G22 este fabricat din plastic 100% reciclat și puteți înlocui ecranele deteriorate și bateriile vechi. De asemenea, smartphone-ul vine cu o autonomie a bateriei de trei zile[1] și bateria își menține cel puțin 80% din capacitatea inițială după 800 de cicluri complete de încărcare[2], ceea ce înseamnă că va putea fi folosit fără probleme mai mult timp.

În urma succesului răsunător al modelului Nokia G22, HMD aduce funcția de depanare DYI acasă a smartphone-urilor în segmentul 5G, prin lansarea Nokia G42 5G începând de la prețul de 1089,99 lei în nuanțe vibrante de roz și mov. Și puteți înlocui ecranele crăpate, porturile de încărcare îndoite și bateriile vechi, toate fără ajutorul nimănui.

 Nominalizarea în clasamentul „Cea mai bună invenție din 2023” a revistei TIME vine imediat după ce compania a obținut pentru al doilea an consecutiv un foarte impresionant calificativ pentru practici sustenabile, EcoVadis Platinum 2023. Astfel se situează în top 1% companii din lume și printre cele 98% dintre companiile auditate pentru eforturile lor de sustenabilitate în fabricarea echipamentelor de telecomunicații.

 

 

Despre procesul de nominalizare TIME Annual Best Inventions List 2023

Lista este întocmită  în baza nominalizărilor realizate editorilor și corespondenților TIME din întreaga lume și printr-un proces de înscriere online, acordând o atenție deosebită domeniilor în creștere - cum ar fi inteligența artificială, energia verde și durabilitatea. Apoi evaluăm fiecare candidat în funcție de o serie de factori cheie, inclusiv originalitatea, eficacitatea, ambiția și impactul.

[1] Pe baza unui test de utilizare în condiții reale efectuat de HMD Global. Pentru mai multe informații, consultați: Nokia G22 cu design ecologic și funcția de reparare QuickFix.
[2] Bateria a fost testată de HMD Global pentru a menține cel puțin 80% din capacitatea sa inițială după 800 de cicluri complete de încărcare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related