Elis Pavaje continuă implicarea în dezvoltarea generațiilor viitoare

Elis Pavaje continuă implicarea în dezvoltarea generațiilor viitoare

2023 a fost un an în care Elis Pavaje și-a reafirmat angajamentul făcut comunităților locale prin implicarea in trei proiecte finalizate cu succes, dedicate generațiilor viitoare: realizarea infrastructurii clubului Năstase/ Marica Sports, o bază sportivă modernă, amenajarea de căi moderne de acces pentru alte 11 școli și grădinițe, încununând astfel 3 ani de parteneriat de succes cu Asociația Bookland și amenajarea unei grădini terapeutice la Institutul Oncologic București, pentru copiii bolnavi de cancer.

Sportul, educația și sănătatea reprezintă direcția firească prin care Elis Pavaje întoarce în comunitate sprijinul primit din partea acesteia pentru dezvoltarea permanentă a companiei. Nu este o coincidență faptul că oamenii și comunitatea reprezintă valori esențiale ale companiei Elis Pavaje, de aceea cultura organizației s-a construit în jurul respectului și conștientizării nevoilor comunităților locale. Ca instituție din domeniul amenajărilor exterioare, Elis Pavaje a rămas consecventă obiectivului de a susține dezvoltarea infrastructurii de acces, publice sau private.

 

Căi de acces moderne în școli și spații adecvate petrecerii timpului în aer liber

O realizare importantă în 2023 este alocarea produselor pentru reamenajarea spațiilor exterioare pentru un număr de 11 școli si grădinițe din mediul rural prin parteneriatul cu Asociația Bookland. Contribuția Elis Pavaje din acest an a constat în 2700 mp de pavele și 3720 de borduri.

Totodată, Elis Pavaje a contribuit alături de Bookland la creșterea conștientizării în școli a importanței lecturii prin realizarea unui proiect special, a unor lucrări decorative creative într-un număr de 17 școli. Pentru acest proiect au fost alocați 170 mp (câte 10 mp/ școala) de pavele P6 gri ciment, P6 alb-crem, P6.

“Ne dedicăm excelenței dar în același timp ne implicăm concret în comunitate, în școlile din mediul rural, acolo unde fiecare pas înseamnă mai multă încredere și bucurie de a veni la școală, mai multă motivație în călătoria către o educație de calitate. Este de datoria noastră ca societate să le punem la dispoziție copiilor spații adecvate, curate și prietenoase în care să își petreacă recreațiile în mod agreabil, cu colegii și cadrele didactice, să-și creeze amintiri frumoase și să se atașeze de valoarea educației. Un spațiu adecvat oferă tuturor demnitatea și starea potrivită, necesare unui act de învățare la standarde care corespund vremurilor în care trăim.”, a declarat Emil Goţa, Director General Elis Pavaje.

Astfel, Elis Pavaje marchează finalizarea cu succes a proiectului “Pășește cu încredere în școală" derulat împreună cu Asociația Bookland prin care au fost reabilitate spațiile exterioare pentru un număr de 49 de școli si gradinite, pe parcursul a trei ani.

 

Grădina cu Povești, locul în care micuții pacienți oncologici pot călători în lumea poveștilor

Elis Pavaje a spus “da” Asociației P.A.V.E.L la invitația acestora de a contribui la realizarea unei grădini terapeutice și senzoriale în curtea Institutului Oncologic București. Un teren cândva arid și neprimitor din curtea spitalului Oncologic București se transformă și prin contribuția Elis Pavaje într-o grădină frumoasă pentru povești, relaxare și conexiune emoțională, toate atât de necesare copiilor care trec prin suferință și uneori petrec chiar și ani de zile în tratament în cadrul spitalului.

Prin aceste colaborări, Elis Pavaje este aliniată direcției strategice în care compania dorește să se implice, dezvoltarea generațiilor viitoarelor prin cei mai importanți piloni, sport, educație și sănătate.

 

Dezvoltarea infrastructurii de acces pentru Năstase/ Marica Sports Club

Situat în zona de nord a capitalei, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu, cu 14 terenuri de tenis, două terenuri de fotbal mici și un teren de fotbal mare, clubul redă sportului românesc baza sportiva "Voința".

Năstase/ Marica Sports Club a încredințat proiectul de amenajare a drumurilor de acces și parcării companiei Elis Pavaje: 5500 mp pavaj, 850 ml borduri și 200 ml rigole.

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească și o afacere de familie fondată în 1991 în Petrești, jud. Alba, de Elisiu Goța. Compania comercializează prefabricate din beton vibropresat precum dale, pavele, borduri, rigole, elemente pentru gradină, elemente pentru canalizare, precum și pavele, dale și borduri din piatră andezit și oferă servicii profesionale precum consultanță, proiectare și execuție pentru proiecte de infrastructură, proiecte industriale sau comerciale. Compania, liderul pietei din Romania, are peste 200 de parteneri în întreaga țară . Elis Pavaje deține 5 unități de producție la Petrești și Vîntu de Jos (județul Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț) și Arad (Arad).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related