PAUL reinventează un desert de origine franceză și introduce în meniu trei sortimente de eclere sărate, în ediție limitată

PAUL reinventează un desert de origine franceză și introduce în meniu trei sortimente de eclere sărate, în ediție limitată

Lanțul de brutării PAUL extinde sortimentul de eclere prin introducerea a 6 noi mixuri dulci și sărate, în ediție limitată. Noutatea colecţiei constă în cele 3 noi tipuri de eclere sărate, pe care PAUL le-a readus în meniul din brutării în cadrul unei oferte speciale. Astfel, până la sfârșitul anului, clienții care achiziționează oricare două eclere, din colecțiile dulci sau sărate, îl vor primi din partea casei pe cel de-al treilea, cu valoarea cea mai mică.

Cunoscut mai degrabă ca un desert, eclerul este astăzi un produs versatil care poate fi integrat în orice moment al zilei, fie ca mic dejun, brunch sau gustare între mese. Pentru a oferi clienților săi mai multe alternative de consum, PAUL a lansat în urmă cu 6 ani o colecție de eclere sărate, realizate din mixuri de ingrediente sofisticate.

Pentru a aduce constant inovație în meniu, PAUL a readus mult apreciatele sortimente de eclere sărate care pot fi integrate în orice moment al zilei. Astfel, clienții se pot bucura de gusturi inedite din gama Collection Salée care conține 3 variante noi: Éclair Prosciutto (Ecler cu prosciutto, roșii, cremă de brânză cu pesto și rucola), Éclair Camembert (Ecler cu camembert, dulceață de smochine și nuci) și Éclair Saumon (Ecler cu somon afumat, cremă de brânză cu lămâie și merișoare confiate).

Pentru clienții care preferă o gustare dulce, PAUL propune 3 noi sortimente în ediție limitată din Collection Sucrée: Éclair Noix de Coco (Ecler cu cremă de cocos cu migdale caramelizate și glazură din ciocolată cu cocos), Éclair Pistache Framboise (Ecler cu cremă de fistic și mascarpone, cremă cu cacao și zmeură), Éclair Caramel Salé (Ecler din cremă cu caramel sărat și glazură din sos cu caramel). Din aceeași gamă, fac parte și cele 3 sortimente care se află permanent în meniul din brutării:  Éclair Vanille (Ecler cu cremă de vanilie), Éclair Chocolat (Ecler cu cremă de ciocolată) și Éclair Café (Ecler cu cremă de cafea).

Colecţia de eclere este disponibilă în toate brutăriile PAUL, inclusiv cele de tip chariot, până la finalul anului. Mai mult decât atât, brandul franțuzesc a pregătit și o ofertă dedicată: clienții care achiziționează oricare două eclere, din colecțiile dulci sau sărate, îl vor primi din partea casei pe cel de-al treilea cu valoarea cea mai mică, în limita stocului disponibil.

Cu o tradiție de peste 130 de ani, PAUL definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor servite zilnic în aproape 800 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria PAUL începe în Franța, încă din 1889, cu o brutărie și patiserie de familie. Produsele păstrează și transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franțuzesc: gourmet și sofisticat, dar în același timp tradițional și atemporal. Rețetele unice cu ingrediente atent selecționate sunt elementele care constituie identitatea mărcii PAUL. 

În România, lanțul de brutării PAUL este prezent începând cu anul 2008 și deține actualmente 13 brutării. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake) și Constanța (City Park Mall). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, Bucharest One (Globalworth Tower), Băneasa Shopping City, Sun Plaza și Plaza România. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related