O experiență audio la nivelul următor cu Nokia Clarity Earbuds 2+

O experiență audio la nivelul următor cu Nokia Clarity Earbuds 2+

HMD, producătorul telefoanelor și accesoriilor Nokia, a lansat astăzi Nokia Clarity Earbuds 2+, cu funcție de anulare a zgomotului, în culorile „So Pink”, „So Purple” și „So Grey”. Puteți prelua controlul asupra sunetului din urechile voastre cu până la șapte ore de ascultare dintr-o singură încărcare și anulare activă a zgomotului - pentru energii pozitive și fără urmă de gălăgie.

Căștile, realizate din plastic reciclat în proporție de 60%, pot fi încărcate din mers cu ajutorul carcasei, oferind un total de până la 35 de ore de redare, cu sistemul de anulare activă a zgomotului pornit (ANC)¹. Dacă vremea se schimbă, căștile au certificare IPX4 și rezistă la stropirea cu apă, deci fac față bine ploii și antrenamentelor.

Experiența audio excepțională oferită de platforma Qualcomm® S3 Sound și de tehnologia Qualcomm® aptX™ este disponibilă în culorile „So Pink”, „So Purple” și „So Grey”. Oricare dintre cele trei se potrivesc perfect cu cele mai recente variante de culori ale modelului Nokia G42 5G, care nu e doar elegant, ci și reparabil.

Alex Lambeek, Head of Accessories, HMD, a declarat: „Sunetul este de o calitate atât de bună, că până și timpanele tale vor dansa. Încărcate cu tehnologie, Nokia Clarity Earbuds 2+ oferă o experiență audio clară atât pentru tine, cât și pentru cei de la capătul celălalt al apelului.”

Mike Canevaro, Director, Marketing, Qualcomm Technologies, Inc.: „Suntem încântați să vedem că aceste căști suportă tehnologia noastră aptX, pentru ca ascultătorii să poată experimenta o calitate muzicală uimitoare, jocuri fără lag și conectivitate solidă, atunci când sunt în mișcare.”

 

La revedere zgomot de fond 

Acum vă puteți bucura de apeluri Zoom fără ca mașina de tuns iarba a vecinului să vă cânte o serenadă, grație unor tehnologii avansate, inclusiv microfoane duble cu funcția „Environmental Noise Cancelling”, prin Qualcomm® cVc™, care vor reduce zgomotul de fond, și vor face ca vocile voastre să se audă cât mai clar în timpul apelurilor.

 

Nici un inamic nu vă mai prinde cu garda jos

Mai puțin zgomot, mai puțin lag - bucurați-vă de jocuri și streaming video cu modul „Low Latency” și aptX pentru o calitate audio wireless îmbunătățită.  Veți fi sincronizați cu conținutul și cu adversarii voștri.

 

Joacă pentru întreaga zi

Nu rămâneți niciodată fără energie - căștile Nokia Clarity Earbuds 2+ oferă până la șapte ore de ascultare dintr-o singură încărcare, cu funcția de anulare a zgomotului activată.  Și cu ajutorul carcasei  de încărcare, care oferă până la 35 de ore de redare ANC¹, puteți reîncărca căștile din mers. 

 

Conectivitate fără întreruperi 

Cuplarea cu dispozitivele voastre este ca o joacă de copii, datorită funcției Google Fast Pair (compatibil cu dispozitivele care rulează Android™ 6.0 sau o versiune ulterioară). În plus, prin conectivitatea multipunct, puteți comuta cu ușurință între două dispozitive.

Îmbunătățiți-vă experiența audio - căștile Nokia Clarity Earbuds 2+ vor fi disponibile începând cu luna noiembrie în variantele „So Pink” și „So Purple”, pornind de la 249 RON.

Cu sediul central în Espoo, Finlanda, HMD Global Oy („HMD”) este cel mai mare producător european de dispozitive mobile, lider în domeniul sustenabilității cu dispozitivele lor reparabile și prima alegere în materie de detoxifiere digitală.  Pasiunea celor de la HMD este să creeze valoare pentru oameni, parteneri și planetă.

În curând, vă puteți aștepta să vedeți un nou portofoliu de dispozitive mobile marca HMD, precum și dispozitive mobile Nokia și colaborări cu noi parteneri interesanți.

Nokia este o marcă comercială înregistrată a Nokia Corporation. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații furnizate despre produse pot fi modificate fără notificare prealabilă. Pot apărea variații ale ofertei. Verificați disponibilitatea la nivel local. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Qualcomm este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Qualcomm Incorporated. aptX este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Qualcomm Technologies International, Ltd.

Qualcomm S3 Sound Platform și Qualcomm aptX sunt produse ale Qualcomm Technologies, Inc. și/sau ale filialelor sale.

¹ Durata de redare a căștilor este de până la 7 ore dintr-o singură încărcare. Vă puteți încărca căștile în deplasare cu ajutorul carcasei de transport, oferind în total până la 35 de ore de redare ANC. Bateria are un număr limitat de cicluri de reîncărcare, iar capacitatea acesteia se reduce în timp.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related