Burger King deschide un nou restaurant în Constanța

Burger King deschide un nou restaurant în Constanța

Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, deschide pe 9 noiembrie un nou restaurant în Constanța. Restaurantul este localizat în centrul comercial TOM, iar echipa este formată din 30 de grill kings, pregătiți să-și întâmpine oaspeții așa cum se cuvine.

După deschiderile restaurantelor din Galați, Timișoara, Sibiu, Craiova, București și Arad, Burger King continuă planul de expansiune prin deschiderea unui nou restaurant în Constanța – primul din acest oraș. Restaurantul se află în centrul comercial TOM Constanța, iar începând cu 9 noiembrie, de luni până duminică, Burger King își invită toții fanii din Constanța să se bucure de un Whopper autentic și de o experiență memorabilă în noul restaurant.

Cu ocazia deschiderii, Burger King are o surpriză pentru fanii brandului - primii 100 de clienți ai restaurantului din TOM Constanța, vor primi gratuit un burger Whopper.

De asemenea, pe parcursul zilei de 9 noiembrie, oricine trece pragul noului restaurant va putea să cumpere 2 burgeri Whopper cu doar 29 RON.

„Suntem bucuroși să deschidem noul nostru restaurant în incinta TOM Constanța. Anul acesta, în afara Bucureștiului, am reușit să ajungem în alte cinci orașe din țară - Galați, Timișoara, Sibiu, Craiova și Arad, iar acum sărbătorim împreună deschiderea celui mai nou Burger King, primul de la malul mării. Promitem să venim tot mai aproape de fanii Burger King din România și să le oferim produsele noastre celebre, dar și noutăți pentru toate gusturile, precum King’s Collection cu noul Lord Pepper sau Sir Bacon - noua platformă cu wrap-uri și burgeri cu carne de vită sau pui, toate cu gustul unic Burger King”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.  

Noul restaurant Burger King va fi situat în TOM Constanța cu un spațiu de servire generos și cu opțiunea de refill pentru băuturi răcoritoare. Echipa este formată din 30 de angajați, care le vor oferi oaspeților cele mai bune produse și servicii.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related