Pasionații de artă culinară se întâlnesc la Food Content Creators Conference & Awards 2023

Pasionații de artă culinară se întâlnesc la Food Content Creators Conference & Awards 2023

După 16 ediții, Food Bloggers Conference, cea mai îndrăgită conferință dedicată pasionaților de artă culinară, se reinventeaza într-un eveniment mult mai mare, sub numele Food Content Creators Conference și adaugă o nouă componentă: gala de premiere Food Content Creators Awards. Noua ediție va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott din București.

Specialiști renumiți în sfera artei culinare, profesioniști cu experiență în domeniu și creatori de conținut apreciați vor dezbate la Food Content Creators Conference cele mai noi tendințe, împărtășind idei proaspete, povești savuroase și abordări de succes în mediul online, dar și în bucătărie. Mai mult, evenimentul abordează modalitățile prin care pot fi obținute colaborări eficiente și de durată între brandurile relevante din zona culinară și persoanele active în mediul online.

Programul ediției de iarnă de anul acesta cuprinde 3 sesiuni menite să inspire pasionații de artă culinară activi în social media și să aducă în prim plan noutățile din universul gastronomiei:

How to Work with Brands

Cum să construiești colaborări de succes cu brandurile? Această sesiune aduce împreună creatori de conținut îndrăgiți și profesioniști cu experiență în industrie pentru a dezbate noile oportunități de colaborare, adaptate la platformele actuale.

Christmas Inspiration: How to Make Your Seasonal Content Stand Out

Ești așteptat să iei parte la o sesiune magică cu inspirație pentru sărbătorile de iarna, unde fiecare moment devine o sursă de bucurie și creație. Vorbitori apreciați îți vor prezenta idei unice pentru a crea conținut culinar captivant în această perioadă specială.

Chef Talks

În această sesiune, bucătari îndrăgiți împărtășesc secrete culinare și experiențe unice în universul gastronomic. Vei afla povești inedite, tehnici inovatoare și perspective autentice asupra evoluției constante a artei culinare.

Nume importante din sfera culinară locală și creatori de conținut apreciați vor urca pe scena noii ediții, dintre care:

  • Adrian Hădean
  • Oana Coantă (Chef Manager, Bistro de l'Arte)
  • Ovidiu Țigănuș "Bărbosu" (Content Creator)
  • Bogdan Alexandrescu "Dexter" (Chef & Entrepreneur)
  • Marian Zancianu (Head Chef & Owner, Zori Restaurant)
  • Leo Dumitru (Content Creator)
  • Marius Tudosiei (Chef Owner Băcănia Veche & Băcănia Veche Delicatese și Grădină)
  • Alexandra Manolache (Brand Manager Confectionery, Nestlé)
  • Roxana Dumitru (Marketing Director, De'Longhi Group)
  • Cristina Mălai (Head Chef, Vie Bucharest)
  • Cristina Andrei (Content Creator)
  • Andreea Mira (Food Photographer)
  • Bogdan Ivașcu (Business Manager, Maker Studio)
  • Adriana Sohodoleanu (Phd, Food Studies)
  • Mia Munteanu (Founder, Fennec Creative Studio)

Pe lângă conținutul bogat, Food Content Creators Conference oferă nenumărate ocazii de socializare cu vorbitorii invitați, dar și cu alți creatori de conținut și profesioniști din domeniu prezenți la eveniment. Iubitorii de online și de bun gust vor avea parte de cadrul perfect pentru networking de calitate, evenimentul fiind o oportunitate pentru a cunoaște oameni noi, pentru a descoperi secretele celor din industrie și a crea conexiuni valoroase.

Mai mult, participanții vor avea ocazia să descopere rețete și tehnici speciale, în timp ce își vor răsfăța simțurile cu o mulțime de gustări pregătite chiar sub ochii lor. Partenerii evenimentului îi vor surprinde pe cei prezenți cu momente demo live speciale și experiențe memorabile în pauzele de networking.

Gala de premiere Food Content Creators Awards 2023 va avea loc pe 6 decembrie, la Hotel JW Marriott București, după conferința din prima parte a zilei. Food Content Creators Awards va oferi recunoaștere celor mai activi și apreciați creatori de conținut culinar, celebrând acei creatori digitali care au îmbogățit mediul online culinar local și eforturile lor în a împărtăși cel mai inspirat și mai delicios conținut. Prima ediție propune 12 categorii în competiție, nominalizările fiind votate de către public și analizate de un juriu atent selectat, format din 70 de specialiști din zona de food, comunicare și digital.

Evenimentul se va desfășura exclusiv offline, cu participare doar în sala de conferință de la JW Marriott Hotel București. 

Food Content Creators Conference & Awards 2023 este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Lidl România și cu sprijinul Electrolux, Shan’Shi, Nestlé Dessert, Kenwood, Nutribullet, Fino, Fuchs, Olympia.

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 17 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminare proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Maker Studio

Maker Studio este un hub de creatori ce produce continut video snackable co-creat alaturi de un colectiv de tineri Makeri, pentru tinerii consumatori. Este un nou mod de a crea content relevant si engaging pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related