Diviodent aduce în România PROMIS, singura gamă de produse pentru igiena orală cu ingrediente naturale și ambalaje 100% biodegradabile

Diviodent aduce în România PROMIS, singura gamă de produse pentru igiena orală cu ingrediente naturale și ambalaje 100% biodegradabile

Diviodent, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții profesionale pentru cabinete stomatologice și îngrijire dentară din România, anunță un nou parteneriat exclusiv cu Promis, un brand italian de produse pentru igiena orală, lansat recent. Diviodent își extinde portofoliul cu o  gamă unica de produse pentru igiena orală cu 99% ingrediente naturale, vegane, cu uleiuri esențiale organice și cu ambalaje 100% reciclabile.

Activ pe piața din România din 2004 și condus de  Diana Baltac și Mihaela Radu, Diviodent este distribuitor de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinetele stomatologice și consumatori individuali. Diviodent este unic importator Ultradent Products în România, producatorul sistemelor profesionale de albire Opalescence, liderul mondial în albirea profesională a dinților.

Piața produselor pentru igienă orală, inclusiv apă de gură, a cunoscut o creștere importantă în ultimii ani și în România. Pe de o parte, a crescut gradul de conștientizare a importanței igienei orale și a beneficiilor unui periaj regulat, corect, urmat de folosirea apei de gură sau aței dentare. Oamenii sunt din în ce mai preocupați de sănătatea orală, înțeleg că o igienă orală adecvată contribuie la prevenirea problemelor dentare. Însă există puține alternative de produse pentru igienă orală cu etichetă curată, cu ingrediente naturale, dar cu eficacitate dovedită în același timp. Când am descoperit gama Promis nu am stat pe gânduri-trebuia să-l facem cunoscut și disponibil și la noi. Este un brand care împărtășește valorile noastre de excelență și responsabilitate față de clienți, pacienți și mediu și ne bucurăm să-l aducem și în România”, precizează Diana Baltac, co-fondator Diviodent.

 

 

Promis, o alegere „verde” pentru dinți sănătoși

În luna noiembrie a acestui an, Diviodent și-a extins portofoliul de produse cu gama PROMIS, consolidându-și astfel poziția de companie de referință pe plan local în furnizarea de soluții inovatoare și sustenabile pentru îngrijirea orală. Cu ingrediente naturale, vegane, cu uleiuri esențiale și cu ambalaje prietenoase cu mediu, 100% reciclabile, periuțele de dinți ecologice, apele de gură, gelurile dentare împotriva formării tartrului și a cariilor sau pastele de dinți naturale din gama PROMIS sunt disponibile pe dentalmall.ro.

Majoritatea oamenilor cumpără produse de igienă orală în mod oarecum nechibzuit, periuțe de dinți din supermarket, plus ape de gură și paste de dinți cu cât mai mulți agenți chimici posibili. De două ori pe zi, folosim produse care nu sunt bune nici pentru dinții noștri, nici pentru mediu. Sau ni se oferă produse durabile care respectă mediul, dar nu sunt eficiente din punct de vedere al sănătății orale. Promis și-a promis să umple fix acest gol, au studiat și cercetat o linie de produse care să fie cu adevărat prietenoasă cu mediul, dar și cu rezultate optime pentru sănătatea orală ”, adaugă Mihaela Radu, co-fondator Diviodent.

Produsele din gama PROMIS se remarcă prin designul lor de înaltă calitate, eficacitate în abordarea celor mai întâlnite problemele de sănătate orală, tartrul și cariile, precum și angajamentul ferm pentru durabilitate, grijă față de mediu și sustenabilitate.

Diviodent este distribuitor de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinetele stomatologice și persoane fizice și unic importator Ultradent Products în România. Diviodent este activ pe piața din România din 2004 și este condus antreprenoarele Diana Baltac și Mihaela Radu.

Diviodent realizează distribuția consumabilelor, prin 2 căi principale. Astfel, pe segmentul B2B, furnizarea consumabilelor pentru cabinetele stomatologice se face în principal, prin rețeaua specializată de distribuitori, construită și consolidată de-a lungul celor 20 de ani de activitate. În urma evenimentelor de promovare adresate consumatorului final ponderea vânzărilor online pe site-ul dentalmall.ro este in creștere semnificativă.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related