O, ce veste minunată! Crăciunul vine la Promenada București cu inspirație și răsfăț doar pentru tine

O, ce veste minunată! Crăciunul vine la Promenada București cu inspirație și răsfăț doar pentru tine

Promenada Mall București deschide sezonul sărbătorilor de iarnă și invită vizitatorii să experimenteze cumpărăturile de Crăciun într-un mod inedit. În perioada 5 – 23 decembrie, găsirea cadoului potrivit se împletește cu răsfățul și relaxarea. Astfel, clienții vor putea beneficia de servicii de împachetare gratuită a cadourilor într-un lounge special amenajat, amplasat la nivelul 1, în zona magazinului H&M.

Într-un decor elegant, vizitatorii Promenada Mall vor descoperi un univers în care moda, muzica și evenimentele de sezon se îmbină armonios, într-un spectacol surprinzător. Pe tot parcursul campaniei de Crăciun, în intervalul orar 14:00 – 20:00, clienții Promenada Mall vor avea parte de momente relaxante pe ritmuri de jazz și muzică chillout. În acest timp, cadourile le vor fi ambalate cu grijă, pentru a fi cele mai admirate de sub brad, în acest sezon. Utilizatorii aplicației SPOT au acces exclusiv în lounge și se pot bucura de o experiență perfectă, în care farmecul atemporal al Crăciunului este completat de o ambianță sofisticată.

Sărbătorile de iarnă vin la Promenada Mall cu experiențe exclusiviste și o atmosferă festivă, unde se vor regăsi și elementele tradiționale de Crăciun, dar în care primează eleganța și rafinamentul. Sub mottoul unor colinde clasice precum “Oh, ce veste minunată!” sau “Steaua sus răsare”, Promenada își așteaptă vizitatorii cu decoruri, evenimente și activități speciale, în care  răsfățul este elementul central.

Un alt punct de atracție este Christmas Fair, o sărbătoare a cadourilor care se desfășoară până pe 23 decembrie, între 10:00 și 22:00, în zona magazinelor Intersport și CCC, de la nivelul 1. Aici sunt expuse produse dintr-o paletă foarte variată, de la articole vestimentare, accesorii și bijuterii, până la cozonaci și preparate de sezon. Oricare dintre acestea pot deveni cadoul ideal chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi.

Ca în fiecare an, sfârșitul lunii decembrie aduce modificări în orarul de funcționare a centrului comercial. Pe 24 decembrie, Promenada Mall își așteaptă vizitatorii între 10:00 – 18:00, iar în prima zi de Crăciun va fi închis. În perioada 26 decembrie și 30 decembrie inclusiv, mallul va funcționa în regim normal, de la 10:00 la 22:00. Pe 31 decembrie, centrul comercial poate fi vizitat între 10:00 și 18:00, iar pe 1 ianuarie va fi închis. Din 2 ianuarie 2024 se revine la programul normal.

Cu un mix de branduri de renume internațional și o gamă bogată de restaurante și servicii, Promenada pune la dispoziția clienților o experiență completă de shopping. Având un design modern în linie cu arhitectura urbană din zona de nord a capitalei, Promenada Mall este situat pe Calea Floreasca nr 244-246, Sector 1 București, cu acces facil la mijloacele de transport public, într-una din cele mai moderne zone ale orașului. 

Promenada găzduiește peste 150 de magazine, printre care se numără branduri premium precum Coccinelle, în exclusivitate în România, LIU JO, GUESS, Musette, Intimissimi, Kultho, Bijuteria TEILOR, grupuri de renume ca Inditex, cu brandurile Massimo Dutti, Oysho, ZARA, ZARA HOME, Bershka și Stradivarius, Peek & Cloppenburg, Lunet, Chic Chic Urban Fashion, SPARK, magazine pentru copii, de sport, frumusețe și timp liber. Ofertei de magazine i se adaugă o gamă largă de servicii precum Asian Vitality SPA,  The BAR Salon, Salon Yvonne, Floria, Needle Atelier de retuș, ECO CLEAN, Diamond Car Wash și o varietate de servicii bancare. Din Terasa verde, de peste 4000 mp este o adevărată oază urbană, care invită vizitatorii la relaxare și oferă modalități variate de petrecere a timpului liber – proiecții de film, spectacole de teatru, concerte în aer liber și alte evenimente dedicate publicului. Restaurantul Trickshot oferă mai mult decât experiențe culinare, cuprinzând și activități de petrecere a timpului liber -  biliard și bowling. Clienții au la dispoziție și Clubul de Health & Fitness World Class, ce oferă membrilor acces la facilități și echipamente premium.

Cei care preferă modalitățile de transport prietenoase cu mediul vor găsi la Promenada singurele Tesla Superchargers din țară (nivelul -2) și alte stații de încărcare disponibile în parcarea subterană. 

Promenada Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în 17 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre. 

Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related