Revelion Sold out în restaurantele din Grupul City Grill. Peste 1700 de clienți așteptați în noaptea dintre ani

Revelion Sold out în restaurantele din Grupul City Grill. Peste 1700 de clienți așteptați în noaptea dintre ani

Grupul de restaurante City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători autohtoni din industria HoReCa, organizează petreceri tematice de Revelion în 5 locații- Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanu’ Berarilor Oprea Soare, Buongiorno.Italian- toate cele 1730 de locuri fiind complet rezervate încă de la sfârșitul lunii noiembrie. Restaurantul City Grill Covaci rămâne deschis în noaptea dintre ani cu un meniu a la carte, gradul de ocupare fiind peste 90%.

Păstrându-și angajamentul de a transforma noaptea dintre ani într-o experiență culinară și o petrecere memorabilă, restaurantele din grupul City Grill pregătesc meniuri speciale, create cu grijă și pasiune pentru gastronomie, consolidându-și poziția de destinație de top pentru noaptea dintre ani.

Pentru petrecerea de Revelion, Grupul City Grill a pus la vânzare la începutul lui octombrie peste 1700 de bilete. Acestea au fost vândute integral înainte de 1 decembrie.

 

O treime dintre participanții la Revelion: clienți fideli, care revin an de an

În noaptea dintre ani, 1730 de invitați vor trece pragul restaurantelor Caru’ Cu Bere (440 locuri), Hanu’ lui Manuc (430 locuri), Pescăruș (340 locuri), Hanu’Berarilor Oprea Soare (360 locuri) și Buongiorno.Italian (160 locuri)

Oaspeții așteptați de Revelion sunt persoane mature, familiste, cu venituri peste medie. Grupurile de invitați au în medie între 6 și 8 persoane, iar o treime dintre participanți revin an de an.

Pentru cei care preferă o noapte mai relaxată, City Grill Covaci va fi deschis în noaptea de Revelion cu un meniu a la carte. Restaurantul va funcționa până la ora 04:00 AM, și în general, potrivit reprezentanților Grupului City Grill, gradul de ocupare este de 90%.

Suntem bucuroși să fim gazdele unui eveniment atât de așteptat și să vedem atât de mulți oameni dornici să își petreacă Revelionul în restaurantele noastre. Este o confirmare a eforturilor noastre constante de a oferi o experiență gastronomică autentică și excepțională. În momentul de față toate locurile din toate restaurantele unde organizăm petreceri de Revelion sunt epuizate dinainte de decembrie. Tradițional, cele mai multe rezervări pentru Revelion se fac imediat ce lansăm evenimentul, iar în primele 30 de zile avem jumătate dintre locuri rezervate”, precizează Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

 

Cât costă și ce conțin meniurile de Revelion

Printre deliciile special pregătite pentru noapte dintre ani se numără Foie Gras pe pat de pandișpan și dulceață de mango, Medalion de vită franțuzesc, Piept de rață cu mere aromatizare, Ruladă de mangaliță cu semințe de dovleac, Mușchi de vită Black Angus gătit lent și multe alte specialități.  Prețurile diferă în funcție de restaurant și sunt cuprinse între 730 lei și 980 lei. 

„Punem accent pe experiența excepțională a clienților, pe atmosferă, meniu, calitatea serviciilor.  De Revelion, păstrăm valorile gastronomiei tradiționale, dar aducem o notă actuală, inovativă. Chef-ii celor 5 restaurante se pregătesc atent și îndelung pentru acest eveniment- meniul cuprinde produse pentru toate gusturile și tipurile de clienți, toate ingredientele fiind de calitate superioare, iar rețetele diverse și pline de surprize”, adaugă Daniel Mischie.

 

Investiții de 15 milioane în restaurarea și modernizarea restaurantelor din grup

Grupul City Grill a investit peste 13 milioane Euro în restaurarea și modernizarea restaurantului Hanu’ Berarilor Oprea Soare. Proiectul de design al restaurantului, realizat de arh. Mihai Popescu reprezintă un  exemplu de adaptare la arhitectura istorică a clădirii monument istoric de clasa A. Astfel, berăria gastronomica Hanu’ Berarilor Oprea Soare păstrează elementele de construcție originale, ale arhitectului Petre Antonescu și le combină cu un design contemporan și cu elemente interioare actuale, elemente de iluminat moderne și o terasa echilibrată cu foarte multă verdeață.

Tot în 2023, grupul City Grill a finalizat o investiție de aproape 2.5 milioane Euro în modernizarea restaurantelor din rețeaua Buongiorno.Italian.

Grupul City Grill este cel mai important jucător român din industria restaurantelor. Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Buongiorno.Italian, City Grill și La Boheme, primul hotel din portofoliu.

Încă de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la bază ideea de a oferi clienților un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masă, de a crea un loc de relaxare necesar în pauza de masă, cu familia sau cu prietenii. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adresează clientului urban care obișnuiește să-și petreacă timpul liber în oraș și să-și stabilească întâlnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile și variate, cu specific românesc și internațional.

Fie că vorbim despre rețetele emblematice sau orice alt preparat din meniurile restaurantelor Grupului City Grill, ingredientele folosite sunt cele mai bune pentru clienți. “Secretul” mâncărurilor din restaurantele Grupului City Grill sunt ingredientele proaspete, cu proveniență atent controlată și testată, fără adaosuri alimentare. De la cartofii prăjiți proaspeți, curățați și tăiați manual, la ouă din surse cage free și până la legume crescute în solarul propriu de lângă Târgoviște, filozofia pe care se bazează bucătarii Grupului este aceea de a extrage gustul natural al ingredientelor, pus în valoare prin asociere și condimente precum sare și piper.

În toate restaurantele din Grupul City Grill, în care se gătește zilnic pentru aproape 15.000 clienți, se reciclează uleiul, sticla, cartonul și plasticul și se reduce risipa alimentară prin campanii active.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related