Promenada Mall București anunță deschiderea primului magazin MURMUR individual din România

Promenada Mall București anunță deschiderea primului magazin MURMUR individual din România

Promenada Mall București anunță inaugurarea primului magazin individual MURMUR din România, începând cu data de 21 decembrie 2023. Aflat la nivelul 1 al centrului comercial, noul magazin propune clienților să pătrundă într-un univers MURMUR unic, redefinind astfel experiența de cumpărături prin feminitate și senzualitate.

Noul magazin MURMUR, cu o suprafață de 96 mp, se alătură celor peste 150 de magazine din Promenada Mall, contribuind la diversitatea și inovația vizitatorilor centrului comercial. Odată cu deschiderea sa, magazinul va oferi clienților o reducere specială de 15% la toate produsele, până pe data de 7 ianuarie.

Această extindere a portofoliului reflectă angajamentul Promenada Mall de a continua să pună la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse și experiențe și vine în completarea extinderii mixului de chiriași.

MURMUR, brandul românesc premium fondat în 2011 de către Andreea Bădală, a dobândit notorietate prin prezența sa la nivel mondial, cu magazine deschise în Europa, Asia, SUA și Canada. Celebrele articole vestimentare ale brand-ului sunt purtate de către vedete internaționale precum Beyonce, Madonna, Miley Cyrus, Lady Gaga și Kylie Jenner.

Colecțiile vestimentare MURMUR sunt recunoscute pentru măiestria și calitatea excepțională a pieselor, create cu grijă în atelierul propriu prin tehnici de cusătură manuală. Magazinul lansează colecții de tip capsulă, în ediții limitate, din materiale de cea mai înaltă calitate. MURMUR oferă o gamă variată de opțiuni vestimentare pentru orice moment al zilei sau orice ocazie: de la linia casual cu tricouri, pantaloni și colanți, până la elegantele ținute de seară.

Cu un mix de branduri de renume internațional și o gamă bogată de restaurante și servicii, Promenada pune la dispoziția clienților o experiență completă de shopping. Având un design modern în linie cu arhitectura urbană din zona de nord a capitalei, Promenada Mall este situat pe Calea Floreasca nr 244-246, Sector 1 București, cu acces facil la mijloacele de transport public, într-una din cele mai moderne zone ale orașului. 

Promenada găzduiește peste 150 de magazine, printre care se numără branduri premium precum Coccinelle, în exclusivitate în România, LIU JO, GUESS, Musette, Intimissimi, Kultho, Bijuteria TEILOR, grupuri de renume ca Inditex, cu brandurile Massimo Dutti, Oysho, ZARA, ZARA HOME, Bershka și Stradivarius, Peek & Cloppenburg, Lunet, Chic Chic Urban Fashion, SPARK, magazine pentru copii, de sport, frumusețe și timp liber. Ofertei de magazine i se adaugă o gamă largă de servicii precum Asian Vitality SPA,  The BAR Salon, Salon Yvonne, Floria, Needle Atelier de retuș, ECO CLEAN, Diamond Car Wash și o varietate de servicii bancare. Din Terasa verde, de peste 4000 mp este o adevărată oază urbană, care invită vizitatorii la relaxare și oferă modalități variate de petrecere a timpului liber – proiecții de film, spectacole de teatru, concerte în aer liber și alte evenimente dedicate publicului. Restaurantul Trickshot oferă mai mult decât experiențe culinare, cuprinzând și activități de petrecere a timpului liber -  biliard și bowling. Clienții au la dispoziție și Clubul de Health & Fitness World Class, ce oferă membrilor acces la facilități și echipamente premium.

Cei care preferă modalitățile de transport prietenoase cu mediul vor găsi la Promenada singurele Tesla Superchargers din țară (nivelul -2) și alte stații de încărcare disponibile în parcarea subterană. 

Promenada Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în 17 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre. 

Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related