PeliPartners are trei noi Senior Associates, după o serie de promovări în echipă

PeliPartners are trei noi Senior Associates, după o serie de promovări în echipă

PeliPartners a decis promovarea Sandrei Gheorghe, Deliei Dumitrescu și a Andradei Bogeag în rolul de Senior Associate, începând cu 1 ianuarie 2024.

„Suntem mândri să putem întări echipa cu trei noi Senior Associates, roluri menite să sporească activitatea noastră de zi cu zi pe diferitele arii de practică. Este încă un pas către crearea unei organizații și mai solide, care se bucură de dedicarea tuturor membrilor săi”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner PeliPartners.

Sandra Gheorghe consiliază atât clienți naționali, cât și internaționali în diverse proiecte: oferă asistență juridică și reprezintă diverse companii private în chestiuni legate de achiziții de active, și negocierea de contracte de vânzare-cumpărare.

Delia Dumitrescu oferă asistență juridică în legătură cu diverse proiecte comerciale și corporative. A fost implicată în proiecte multidisciplinare și transfrontaliere, precum și în analize complexe în materie de reglementare.

Andrada Bogeag a fost implicată într-o varietate de proiecte imobiliare tranzacționale și netranzacționale, și pregătirea unei game largi de contracte.

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related