Teach for Romania a lansat înscrierile pentru participarea la evenimentul de închidere ,,Împreună pentru educație”

Teach for Romania a lansat înscrierile pentru participarea la evenimentul de închidere ,,Împreună pentru educație”

Educația este dependentă și de factori din afara școlii, iar dacă ne dorim un sector ONG puternic și eficient, avem nevoie să investim în organizații și în oameni.

Teach for Romania a lansat apelul de înscriere pentru organizațiile nonguvernamentale, de a participa la evenimentul de închidere al proiectului ,,Împreună pentru educație.

Evenimentul va avea loc pe 26 februarie 2024, în București și are ca scop celebrarea și împărtășirea rezultatelor proiectului ,,Împreună pentru educație”, diseminarea de resurse cu scop de dezvoltare organizațională elaborate pe parcursul celor 2 ani (ghid de fundraising, șablon scriere de proiecte, etc).

Prin proiectul ,,Împreună pentru educație" am pregătit 21 de ONG-uri mici și mijlocii, printr-o serie de cursuri, sesiuni de mentorat, consultanță și coaching, dar și prin facilitarea de resurse menite să le sprijine dezvoltarea în următoarele arii: strâgere de fonduri prin parteneriate cu mediul de business, atragere de donații, atragerea și managementul resurselor umane, comunicare și branding, management financiar, măsurarea și evaluarea impactului intervențiilor și relația cu instituțiile publice.

Scopul evenimentului este și să introducă programul ONG Buddy, program prin care reprezentanții organizațiilor înscrise vor avea posibilitatea să aibă aproape un prieten ONG care va mentora și ajuta în dezvoltarea organizației celor prezenți. Cele 21 de organizații beneficiare ale proiectului ,,Împreună pentru educație" vor transmite know-how-ul dobândit pe parcursul proiectului pentru a promova și crește alte ONG-uri mici si mijlocii din comunitatea lor. Vom crea o rețea de networking pentru ONG-uri dedicate misiunii lor sociale și interesate de sustenabilitatea sectorului.

Data evenimentului: 26 februarie 2024
Locația: București, Hotel Novotel
Interval orar: 10.00 - 16.00
Pentru a participa, e nevoie de preînscriere
Termen limită pentru preînscriere: 18 februarie inclusiv

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 10 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină educatori, profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de educație de calitate, alături de un profesor sau un învățător care crede în el.

În anul școlar 2023-2024, 145 de cadre didactice fac parte din programul nostru și predau în 126 școli, din 22 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 279 alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România, dezvoltând și inovând cultura organizațională a acestora. Întreaga noastră comunitate de profesori ajunge astfel la aproximativ 26 000 de copii.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related