REHAU participă cu soluții inovatoare pentru ferestre la Fensterbau Frontale, cea mai importantă expoziție internațională de profil

REHAU participă cu soluții inovatoare pentru ferestre la Fensterbau Frontale, cea mai importantă expoziție internațională de profil

REHAU Window Solutions participă și în acest an la Fensterbau Frontale, cea importantă expoziție internațională pentru ferestre, uși și fațade, care are loc în perioada 19-22 martie, la Nürnberg, Germania. Profesioniști din întreaga lume vor beneficia de cele mai recente informații despre soluțiile tehnice, inovatoare ale REHAU Window Solutions. Inovațiile prezentate de companie la Fensterbau Frontale 2024 reprezintă baza pentru opțiuni tot mai noi și tot mai personalizate dintr-o singură sursă. 

REHAU Window Solutions va fi prezent la Fensterbau Frontale 2024 cu un stand de 650 metri pătrați, în care specialiștii în industria ferestrelor din întreaga lume vor găsi soluțiile de ultimă generație pregătite pentru un viitor la 360 de grade, pentru modelele complete de afaceri de succes.

"În calitate de producător de sisteme premium, REHAU Window Solutions își va sublinia la Fensterbau Frontale 2024 expertiza unică în toate domeniile sale de activitate: Sisteme de profile, produse inteligente, servicii digitale, accesorii optimizate și întotdeauna cu sustenabilitate integrată în sistem. În industria ferestrelor, REHAU Window Solutions este un furnizor renumit de module pentru modelele individuale de succes ale partenerilor noștri, în spiritul "Create Difference, Grow Business", a declarat Carsten Heuer, CEO al REHAU Window Solutions.

Inovațiile REHAU Window Solutions de la cel mai important târg de profil din lume de la Nürnberg se concentrează pe subiecte precum:

  • Partener pentru soluții complete, care fac diferența și ajută afacerea să crească
  • Profile pentru perfecțiune: Încrezători în activitatea de bază
  • Pregătiți pentru viitor: Inovația și inspirația asigură un succes durabil
  • Eficiență de neegalat: Soluții noi pentru noi modele de afaceri
  • Sustenabilitate de pionierat. Ieri. Astăzi. Mâine.

„Suntem nerăbdători să prezentăm și în acest an inovațiile REHAU Window Solutions la expoziția internațională Fensterbau Frontale. La REHAU Window Solutions îmbunătățim constant produsele astfel încât să se ridice la nivelul așteptărilor tuturor clienților noștri, iar Fensterbau Frontale ne dă oportunitatea să ne expunem soluțiile într-un cadru ideal”, a declarat Paul Chipriean, Director Window Solutions REHAU România.

Prezența REHAU Window Solutions la Fensterbau Frontale subliniază angajamentul ferm al companiei față de evoluție și inovație. De asemenea, acest anganjament a fost evidențiat și prin investițiile REHAU Window Solutions la nivel local. Iaugurarea Centrului Logistic din Cisnădie, județul Sibiu, care a avut loc anul trecut, exemplifică și mai mult viziunea globală a REHAU de a servi clienții la cele mai înalte standarde, prin sporirea performanței și calității, grație progresului tehnologic. Astfel, REHAU Window Solutions continuă să își consolideze poziția jucător de top în domeniul soluțiilor pentru ferestre atât la nivel internațional, cât și la nivel local.

Divizia REHAU Industries Window Solutions reinventează ferestrele și ușile în fiecare zi, pentru o viață mai bună, iar abordarea sa unică de reciclare EcoPuls reprezintă un concept de durabilitate de neegalat în industrie. În calitate de pionier și conducător al soluțiilor industriale durabile, REHAU Window Solutions este cel mai important expert în soluții de sisteme holistice de-a lungul întregului lanț valoric.

Grupul REHAU generează o cifră de afaceri anuală de peste 4,5 miliarde de euro cu soluții pe bază de polimeri. Acesta reunește sub același acoperiș companii puternice precum: REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC și REHAU Automotive.

REHAU Industries este o companie independentă și combină soluțiile pentru construcții, soluții pentru clădiri, soluții pentru ferestre, soluții pentru mobilier și soluții industriale.

În grupul REHAU lucreză peste 12.000 de angajați, în peste 150 de locații din întreaga lume, într-un efort comun pentru a îmbunătăți viața clienților, prin utilizarea de tehnologii inovatoare și durabile pentru sectoarele construcțiilor, ferestrelor, mobilierului și industriei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related