Inovațiile REHAU Window Solutions prezentate la Fensterbau Frontale 2024 sunt pregătite pentru viitorul nZeb

Inovațiile REHAU Window Solutions prezentate la Fensterbau Frontale 2024 sunt pregătite pentru viitorul nZeb
Paul Chipriean, Director Window Solutions REHAU România

REHAU Window Solutions a prezentat la Fensterbau Frontale 2024 o inovație importantă în activitatea sa de bază: ARTEVO Terra. Sistemul de profile bazat pe performanța de 360 de grade a ARTEVO oferă PVC bioatribuit ca material sustenabil de excepție. Astfel, profesioniștii în domeniul ferestrelor beneficiază de o durabilitate de neegalat în combinație cu un sistem premium de top și de viitor, cu toate avantajele sale.

La Fensterbau Frontale 2024, REHAU Window Solutions a prezentat cele mai noi dezvoltări aduse soluției de profile ARTEVO, lansată anul trecut. REHAU Window Solutions oferă astfel partenerilor săi cele mai înalte standarde în ceea ce privește soluțiile pentru ferestre, păstrându-și poziția de jucător de top în piețele din întreaga lume.

Pentru că sustenabilitatea este un subiect deosebit de important pentru REHAU Window Solutions, dezvoltările aduse produselor sale sunt realizate cu scopul de a obține soluții cât mai eficiente, printr-un mod cât mai prietenos cu mediul și pentru a răspunde standardelor nZEB, de reducere la aproape de zero a consumului energiei.

ARTEVO Terra sporește semnificativ superioritatea ARTEVO. Specialiștii REHAU Window Solutions folosesc acum PVC bioatribuit ca un material sustenabil suplimentar. Prin utilizarea PVC-ului bioatribuit și reciclat într-un sistem de profile, ARTEVO Terra maximizează reducerea emisiilor de CO2 în comparație cu utilizarea PVC-ului virgin.

"ARTEVO Terra arată modul în care REHAU Window Solutions face în mod constant ca sistemele sale premium să fie mai eficiente și mai durabile. Experții noștri dezvoltă în mod constant sistemul și se concentrează pe nevoile partenerilor noștri și pe viitoarele cerințe de reglementare. ARTEVO Terra oferă astfel avantaje competitive decisive. Întregul design este sinonim cu sustenabilitatea de viitor pe parcursul întregului ciclu de viață. Profesioniștii în domeniul ferestrelor beneficiază de o serie de valori adăugate și, în cele din urmă, pot oferi clienților finali un pachet personalizat, extrem de atractiv și sustenabil", a spus Frank Zimmermann, Chief Technology Officer (CTO) REHAU Window Solutions.

„La REHAU Window Solutions ne angajăm să fim pionieri în materie de soluții sustenabile care nu numai că ridică standardele industriei, dar rezistă și la testul timpului. Suntem mândri să aducem inovațiile REHAU în atenția partenerilor noștri pentru a oferi împreună cu aceștia ferestre durabile realizate intr-un mod responsabil față de resurse și cu un grad de confort ridicat pentru beneficiari. ARTEVO Terra este exemplul clar că REHAU Window Solutions inovează continuu pentru a pune la dispoziție pieței cele mai bune soluții”, a declarat Paul Chipriean, Director Window Solutions REHAU România.

Noutățile aduse de ARTEVO Terra:

  • Sistem premium bazat pe PVC bioatribuit în stratul superior și PVC reciclat în miezul profilului.
  • PVC-ul bioatribuit utilizat nu intră în competiție cu lanțul alimentar și are o amprentă de CO2 cu 90% mai mică decât PVC-ul virgin.
  • Are un conținut reciclat de până la 80% (postconsumator și postindustrial).
  • Integrare completă în economia circulară a REHAU Window Solutions: materialul reciclat utilizat provine din ciclul de materiale REHAU și este returnat la acesta după faza de utilizare.
  • Nu sunt necesare întărituri din oțel până la o înălțime a foii de 2,4 metri. Acest lucru reduce semnificativ și mai mult amprenta de CO2.
  • Tehnologie Low-E pentru cele mai bune valori de izolare termică. Acest lucru înseamnă că nu numai producția este mai mică în ceea ce privește emisiile de CO2 decât în cazul oricărui alt sistem. ARTEVO Terra se caracterizează prin cea mai bună eficiență energetică și, prin urmare, printr-o amprentă la sol deosebit de redusă în faza de utilizare.
  • Manevrabilitate perfectă: producția și instalarea sunt la fel de rapide și sigure ca și în cazul sistemului ARTEVO de bază.

Pe lângă ARTEVO Terra, REHAU Window Solutions a prezentat în cadrul Fensterbau Frontale 2024 SLINOVA X, care oferă noi dimensiuni pentru profesioniștii în domeniul ferestrelor din întreaga lume.

Cu un design unic, producție și instalare eficiente, încorporate într-un concept de sustenabilitate de pionierat orientat spre viitor, SLINOVA X este soluția de glisare inovatoare bazată pe materialul de înaltă tehnologie RAU-FIPRO X. Datorită proprietăților speciale ale materialului RAU-FIPRO X, SLINOVA X oferă cea mai subțire secțiune centrală de până acum într-un sistem de glisare pe bază de PVC. Designul inovator deschide noi dimensiuni de transparență pentru profesioniștii în domeniul ferestrelor și inspiră arhitecții și proprietarii de clădiri. SLINOVA X împarte platforma de cadre cu SLINOVA, cea de-a doua variantă a platformei sistemului de glisare orizontală.

Acest lucru oferă numeroase avantaje: simplifică în mod semnificativ logistica și producția datorită utilizării unor piese identice. Odată ce treptele de lucru au fost configurate pe linia de producție, acestea pot fi transferate la o varietate de aplicații.

Participarea REHAU Window Solutions la Fensterbau Frontale și investițiile sale continue reflectă angajamentul neabătut al companiei față de progres și excelență. Prin produsele sale inovatoare REHAU Window Solutions setează noi standarde pe piața de specialitate și își consolidează poziția jucător de top în domeniul soluțiilor pentru ferestre la nivel internațional.

Divizia REHAU Industries Window Solutions reinventează ferestrele și ușile în fiecare zi, pentru o viață mai bună, iar abordarea sa unică de reciclare EcoPuls reprezintă un concept de durabilitate de neegalat în industrie. În calitate de pionier și conducător al soluțiilor industriale durabile, REHAU Window Solutions este cel mai important expert în soluții de sisteme holistice de-a lungul întregului lanț valoric.

Grupul REHAU generează o cifră de afaceri anuală de peste 4,5 miliarde de euro cu soluții pe bază de polimeri. Acesta reunește sub același acoperiș companii puternice precum: REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC și REHAU Automotive.

REHAU Industries este o companie independentă și combină soluțiile pentru construcții, soluții pentru clădiri, soluții pentru ferestre, soluții pentru mobilier și soluții industriale.

În grupul REHAU lucreză peste 12.000 de angajați, în peste 150 de locații din întreaga lume, într-un efort comun pentru a îmbunătăți viața clienților, prin utilizarea de tehnologii inovatoare și durabile pentru sectoarele construcțiilor, ferestrelor, mobilierului și industriei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related