VEKA anulează participarea la Fensterbau Frontale 2020 ca măsură de prevenție în vederea limitării efectelor epidemiei de Coronavirus

VEKA anulează participarea la Fensterbau Frontale 2020 ca măsură de prevenție în vederea limitării efectelor epidemiei de Coronavirus

Consiliul executiv al Grupului VEKA a decis anularea participării la târgul Fensterbau Frontale de la Nuremberg din acest an. Această decizie este rezultatul situației de răspândire a epidemiei de Coronavirus, care a devenit mai acută în ultimele săptămâni, precum și a feedback-ului primit din industrie și din partea clienților.

Amânarea Fensterbau Frontale până în iunie a fost considerată, la început, o șansă bună să fim prezenți la acest eveniment foarte important din industria în care activăm, însă, situația din Germania și Europa s-a schimbat drastic în ultimele zile. Preocuparea VEKA pentru sănătatea și siguranța angajaților și a clienților trebuia să fie pusă în mod natural peste toate celelalte interese.

« Din punctul nostru de vedere, am luat o decizie corectă. Siguranța, sănătatea și starea de bine a colegilor noștri, a clienților și partenerilor sunt cea mai mare preocupare. Evident, această decizie ne impactează, deoarece știm cât de importantă este această expoziție pentru întreaga industrie. Echipa VEKA aștepta cu nerăbdare să prezinte vizitatorilor rezultatele multor luni de muncă: cele mai recente inovații, sistemul de uși culisante complet reproiectat - VEKAMOTION 82, noul sistem de ferestre AluConnect, o soluție inovatoare care îmbină eficiența PVC-ului cu avantajele aluminiului. Pentru a oferi în continuare clienților și partenerilor de afaceri o privire de ansamblu asupra principalelor noutăți VEKA, dezvoltăm în prezent metode alternative de prezentare cu care vom reveni în curând », a declarat Andreas Hartleif (CEO VEKA AG).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related