Samsung prezintă viziunea Galaxy AI la MWC 2024 prin intermediul celor mai recente produse și servicii 

Samsung prezintă viziunea Galaxy AI la MWC 2024 prin intermediul celor mai recente produse și servicii 

Vizitatorii vor avea parte de experiențe puternice și autentice cu ajutorul seriei Galaxy S24, al ecosistemului extins de produse și al Samsung Connected Health, toate alimentate de Galaxy AI.

Samsung Electronics va dezvălui noi experiențe de utilizare a produselor mobile cu Galaxy AI la Mobile World Congress 2024, care începe astăzi în Barcelona, Spania. Vizitatorii standului Samsung vor experimenta Galaxy AI pe toate produsele Galaxy, având în centrul atenției seria Galaxy S24, care deschide drumul către o nouă eră a telefoanelor mobile AI. Galaxy AI[1] va fi, de asemenea, extins și la alte produse din portofoliul Samsung pentru o monitorizare de sănătate mai inteligentă cu seria Galaxy Watch6 și Galaxy Ring, prezentat public pentru prima dată.

„Cele mai recente produse și inovații Galaxy deblochează puterea telefoanelor cu AI pentru a susține utilizatorii în viața lor de zi cu zi și pentru a deschide noi posibilități. Anul acesta la MWC, suntem încântați să prezentăm Galaxy AI pe gama noastră de produse, precum seria Galaxy S24, demonstrând cât de puternice sunt aceste dispozitive în crearea unui viitor mai bun, mai inteligent și mai conectat”, a declarat TM Roh, Președinte și Șef al Diviziei de Mobile eXperience la Samsung Electronics.

 

Prezentarea unei Noi Ere a telefoanelor cu AI

Samsung va prezenta caracteristicile AI ale seriei Galaxy S24 care stimulează și susțin comunicarea și creativitatea utilizatorilor, aduse la viață la stand în diverse scenarii de zi cu zi. Acestea includ funcții precum Live Translate[2] alimentat de AI-ul integrat pentru traduceri bidirecționale în timp real ale convorbirilor telefonice care sfidează barierele lingvistice. Funcția Circle to Search[3] în parteneriat cu Google permite căutări rapide și ușoare, mai intuitive, pentru noi moduri de descoperire conținut cu o simplă mișcare. De asemenea, vor fi prezentate și Note Assist[4], care simplifică și organizează texte complexe, precum și Generative Edit[5], care permite utilizatorului să redimensioneze sau să repoziționeze după bunul plac subiectele din fotografii pentru mai multă libertate creativă.

Samsung a organizat, de asemenea, un spațiu unde vizitatorii pot testa performanța puternică a camerei de pe seria Galaxy S24. În zona asemănătoare cu o sală de concert întunecată, pot fi realizate fotografii de aproape ale obiectelor mici plasate pe scenă pentru a folosi capacitățile Nightography ale seriei Galaxy S24, actualizate pentru a fi mai stabile în lumină scăzută datorită motorului ProVisual[6] bazat pe Galaxy AI.

Aceste capacități AI Galaxy urmează să fie extinse în curând și către modelele existente Galaxy, precum Galaxy Z Fold5, Z Flip5 și seria Tab S9, precum și seria Galaxy S23 și S23 FE[7].

Prezentate la standul Samsung, funcțiile de conectivitate ale dispozitivelor Galaxy vor demonstra modul în care utilizatorii își pot îmbunătăți productivitatea fără efort, utilizând funcții precum transferul și editarea ușoară a fotografiilor și videoclipurilor între Galaxy S24 și Galaxy Tab S9.

 

Mai multe experiențe de wellness conectate, alimentate de AI

Samsung va prezenta gama sa inteligentă de produse de sănătate la MWC, oferind utilizatorilor, pe și mai multe dispozitive, experiențe de sănătate personalizate și fără efort cu puterea transformatoare a AI. Ca parte din acest portofoliu, Galaxy Ring este dezvăluit pentru a oferi o nouă formă de sănătate care simplifică wellness-ul de zi cu zi, sprijinind un mod de viață mai inteligent și mai sănătos printr-o platformă de wellness digitală mai conectată – Samsung Health.

Samsung urmează să dezvăluie și caracteristici viitoare de sănătate inteligentă. De exemplu, My Vitality Score[8] oferă perspective personalizate asupra sănătății bazate pe multipli factori, precum somnul, activitatea, ritmul cardiac și variabilitatea ritmului cardiac, în timp ce Booster Card[9] ajută la îmbunătățirea zilnică a sănătății prin urmărirea unor obiective predefinite și furnizarea de sugestii aplicabile. Vizitatorii vor putea vedea beneficiile acestor caracteristici pe seria Galaxy Watch6 asociată cu Galaxy S24, înainte de disponibilitatea care va fi făcută publică mai târziu în acest an.

Valorificând ecosistemul SmartThings, Samsung demonstrează modul în care propria locuință poate fi transformată într-un spațiu care contribuie la o viață mai sănătoasă[10]. Utilizatorii pot controla luminile conectate în așa fel încât acestea să se poată opri și porni automat pentru un somn[11] optimizat sau pot seta alerte sub formă de reminder pentru diverse tratamente. De asemenea, permite utilizatorilor să monitorizeze antrenamentele și să măsoare ritmul cardiac și caloriile arse în timp real, urmărind un videoclip de fitness pe un televizor conectat, toate în același timp. 

Standul Samsung Galaxy Experience din cadrul MWC 2024 este situat în Sala 3 a Fira Barcelona Gran Via.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. 

[1] Samsung nu face nicio promisiune, asigurare sau garanție cu privire la exactitatea, integralitatea sau fiabilitatea rezultatului furnizat de caracteristicile AI. Autentificarea în contul Samsung poate fi necesară pentru a utiliza anumite caracteristici AI ale Samsung.

[2] Live Translate necesită o conexiune la rețea și autentificarea în contul Samsung. Live Translate este disponibil doar în aplicația Samsung Phone preinstalată. Apelurile trebuie efectuate folosind apelantul nativ Samsung. Anumite limbi pot necesita descărcarea unui pachet lingvistic. Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de limbă. Precizia rezultatelor nu este garantată.
[3] Rezultatele pot varia în funcție de potrivirile vizuale. Necesită conexiune la internet. Utilizatorii pot avea nevoie să își actualizeze sistemul de operare Android la cea mai recentă versiune. Funcționalitatea produsului poate depinde de setările aplicației și dispozitivului dvs. Unele funcții pot să nu fie compatibile cu anumite aplicații. Disponibilitatea serviciului variază în funcție de țară și limbă. Precizia rezultatelor nu este garantată. Timpul necesar pentru actualizare poate varia în funcție de modele.
[4] Pentru textul din Samsung Notes doar (200-4000 de caractere); necesită autentificarea în contul Samsung și conexiune la internet.
[5] Editarea generativă necesită o conexiune la internet și autentificarea în contul Samsung. Editarea cu Generative Edit rezultă în redimensionarea unei fotografii până la 12MP. Un marcaj vizibil este suprapus peste imaginea rezultată la salvare pentru a indica faptul că imaginea este generată de AI. Precizia și fiabilitatea rezultatului generat nu sunt garantate.
[6] Zoom-ul AI este aplicat la distanțele dintre lungimile de zoom digitale. Precizia rezultatelor nu este garantată.
[7] Unele caracteristici AI din seria Galaxy S24 s-ar putea să nu fie disponibile la modelele din generațiile anterioare.
[8] My Vitality Score va fi disponibil pe Samsung Health până în 2024. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv purtabil. Caracteristicile sunt destinate exclusiv scopurilor generale de wellness și fitness. Măsurătorile sunt doar pentru referința personală. Vă rugăm să consultați un profesionist medical pentru sfaturi.
[9] Booster Card va fi disponibilă pe Samsung Health până în 2024. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv purtabil.
[10] Disponibil pe dispozitivele inteligente înregistrate în SmartThings. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau dispozitiv.
[11] Necesită cea mai recentă versiune a aplicațiilor mobile Samsung Clock și SmartThings pentru setările mediului de somn.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related