Fiecare marți poate fi mai bună cu Mastercard: Programul de cashback automat Marțea Mastercard continuă cu o nouă campanie dedicată cumpărăturilor din magazinele alimentare

Fiecare marți poate fi mai bună cu Mastercard: Programul de cashback automat Marțea Mastercard continuă cu o nouă campanie dedicată cumpărăturilor din magazinele alimentare

Programul Marțea Mastercard, lansat la începutul acestui an, continuă să ofere avantaje financiare accesibile tuturor posesorilor de carduri Mastercard eligibile*, emise de instituțiile financiare eligibile conform regulamentului disponibil pe priceless.com/marti. Compus din patru campanii tematice, secvențiate pe fiecare trimestru, Marțea Mastercard intră în cea de-a doua etapă și aduce cashback automat pentru tranzacții efectuate la toate supermarketurile și magazinele alimentare, atât fizice, cât și online, în fiecare zi de marți a săptămânii.

Astfel, în perioada 2 aprilie – 25 iunie 2024, posesorii de carduri Mastercard se pot bucura de cumpărături alimentare mai avantajoase prin cashback de 10% direct pe cardul Mastercard înscris în program, pentru tranzacții efectuate în zilele de marți, la plățile de minimum 100 lei, în limita a 15 lei per tranzacție și 50 lei per card, per campanie. Până în prezent, programul a înregistrat o popularitate sporită, cu 53.500 de carduri înregistrate la data de 1 aprilie, din care 74% au primit cashback. Plățile de taxe și impozite au cumulat 58%, în timp ce plățile de utilități au reprezentat 42% din plățile efectuate marți.

„Mastercard rămâne același puternic promotor al plăților digitale și ne bucură să vedem confirmată utilitatea programului prin numărul mare de carduri înregistrate și procentul ridicat de cashback acordat. Dacă în primul trimestru ne-am propus ca prin Marțea Mastercard să stimulăm un comportament civic responsabil prin recompensarea taxelor plătite cu cardul chiar de la începutul anului, primăvara aceasta ne dorim să îmbunătățim experiența cumpărăturilor în magazinele alimentare și supermarketuri, transformându-le în momente de bucurie alături de cei dragi. Spre deosebire de campaniile în cadrul cărora se acordă puncte, aici cashback-ul se acordă în bani înapoi pe card, fiind un beneficiu tangibil pentru consumator, și se aplică automat în urma înscrierii, fără nicio altă intervenție ulterioară din partea comerciantului partener sau a consumatorului. Prin acest program versatil, derulat pe tot parcursul anului în industrii de largă utilizare, ne propunem să promovăm plata cu cardul ca un gest cotidian și firesc, obiectivul fiind de a aduce mai mulți oameni în economia digitală unde, iată, se pot bucura de avantaje reale și de o experiență de plată sigură și excelentă, oricând și de oriunde”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România și Croația. 

A doua jumătate a anului este dedicată plăților efectuate în locații fizice din afara României (2 iulie – 24 septembrie) și plăților online (1 octombrie – 31 decembrie). Deținătorii de carduri Mastercard eligibile*, emise de instituțiile financiare eligibile conform regulamentului, pot accesa cashback-ul gratuit, prin înscrierea cardului pe priceless.com/marti. Odată ce posesorul își înscrie cardul pe platformă, va putea participa automat la toate campaniile ulterioare din program.

Deținătorii de carduri Mastercard sunt invitați să își înscrie cardul eligibil* și să se bucure de cashback, în timp ce clienții care doresc să aibă acces la aceste avantaje pot solicita un card Mastercard eligibil de la banca lor.

* Pot fi înscrise mai multe carduri Mastercard (debit sau credit) pentru persoane fizice, emise de instituțiile financiare eligibile conform regulamentului disponibil pe priceless.com/marti. Cardurile de masă, cele sociale, cele Maestro/Cirrus sau cele pentru persoane juridice/comerciale nu fac parte din această campanie și nu pot fi înscrise.

Mastercard este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur și prin rețele impenetrabile, prin parteneriate și cu pasiune, inovațiile și soluțiile noastre le permit persoanelor fizice, instituțiilor financiare, guvernelor și companiilor să își atingă potențialul maxim. Conexiunile noastre acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related