Partener de încredere al Maratonului Vinului (MARVIN), Metigla susține un viitor sănătos și sustenabil în comunitate

Partener de încredere al Maratonului Vinului (MARVIN), Metigla susține un viitor sănătos și sustenabil în comunitate

Metigla, compania cu o experiență de peste două decenii în industria sistemelor de închideri metalice pentru hale industriale şi acoperişuri rezidenţiale din România, este și în acest an un susținător dedicat al evenimentului de ciclism Maratonul Vinului (MARVIN). Acesta reunește an de an cicliști pasionați și companii preocupate de susținerea unui stil de viaţă sănătos dar şi a unei cauze nobile. În acest an MARVIN va avea loc pe 20 aprilie, în localitatea Urlați din județul Prahova, printre dealurile, prodgoriile și cramele din zonă.

Încă de la primele ediții, Metigla a susținut acest eveniment sportiv și în fiecare an a adus la concurs şi ca voluntari, o echipă plină de entuziasm și implicareÎn acest an, Maratonul Vinului va beneficia de prezența a 38 de concurenți Metigla înscriși la curse. Ei vor avea ocazia să concureze pe diverse trasee clasice, cum sunt cele de 31 km sau 18 km, sau pe cele dedicate familiilor sau copiilor. În plus, Metigla va organiza un cort de activități în zona scenei, care va include jocuri precum Giant Jenga și Foosball, pentru a anima atmosfera și a oferi ocazia participanților să se distreze și să socializeze în timpul evenimentului.

Un aspect distinctiv al Maratonului Vinului este orientarea sa caritabilă, prin care o parte din încasările obținute în urma evenimentului sunt donate către Fundația Bucuria Ajutorului din Urlați, organizaţie ce sprijină, prin programe de asistență socială, persoanele singure, copiii şi familiile aflate în situaţii de dificultate.

“An de an apreciem toți participanții și partenerii care fac posibilă organizarea acestui eveniment și sperăm că pentru toți cei implicați MARVIN va fi o experiență memorabilă și în acest an. Ne bucurăm să fim parte dintr-un eveniment atât de important și să susținem inițiativele care aduc beneficii comunității. Vă așteptăm cu entuziasm la MARVIN pentru o zi plină de sport, distracție și solidaritate!”, declară Cristian Mătășel, Director General Metigla.

Prin implicarea activă în astfel de evenimente, Metigla transmite un mesaj puternic despre importanța adoptării unui stil de viață sănătos și responsabil. Astfel, prin inițiative precum susținerea MARVIN și a altor evenimente similare, Metigla îşi consolidează poziţia de partener de încredere în promovarea valorilor unei vieți echilibrate și sustenabile, inspirând și mobilizând comunitatea în direcția unui viitor mai bun pentru toți.

Metigla este o afacere de familie pornită în urmă cu 40 de ani în Belgia, iar pe piața din România este prezentă din anul 2000. Creșterea organică și continuă a portofoliului de produse și servicii se bazează pe inovație, calitate premium, pasiune și sustenabilitate.

Portofoliul companiei oferă soluții pentru închideri metalice de cea mai înaltă calitate, pentru proiecte industriale, rezidențiale, dar și pentru fațade si drenaj al apei pluviale de pe acoperiș. Metigla este prezentă şi în Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg și Congo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related