Lemnul, rezistent, nobil şi mereu la modă

Lemnul, rezistent, nobil şi mereu la modă

Lemnul este primul material de construcţii al omenirii, surprinzător de rezistent, care conferă eleganţă şi căldură oriunde este folosit.

Cu toate acestea, umezeala reprezintă cea mai mare amenințare pentru lemn, deoarece îi grăbește degradarea. Căldura, frigul și înghețul măresc efectele distructive ale apei care, în combinație cu radiațiile UV, dizolvă lignina, substanță responsabilă de rezistența acestuia. Într-un lemn deteriorat se dezvoltă rapid alge, muşchi, ciuperca albastră, insecte şi alte organisme dăunătoare, care îl pot distruge definitiv.

De aceea, fie că vorbim de interior sau de exterior, lemnul trebuie tratat, nu doar decorat, pentru a-l păstra cât mai mult timp.

Încă de la lansare SPOR a fost un trend-setter în piaţa vopselurilor,  iar  demersurile noastre sunt în permanență către inovație şi calitate. Consumatorii își orientează preferințele spre produse locale, sustenabile, care vin dinspre branduri de încredere. În acelaşi timp, oamenii îşi transformă casele sau spaţii din case în zone de “retreat”, pentru relaxare, bunăstare mentală, şi scut faţă de stresul şi instabilitatea din exterior.

Toate lacurile SPOR au fost regândite vizual şi ca formulă, pentru a garanta minim zece ani de protecţie la ciuperca albastră, mucegaiuri şi intemperii.

Gama de lacuri Villa pe bază de apă primeşte şi culori noi, inspirate din natură: verde dafin, gri glaciar, albastru ocean și gri antracit.

Vă invităm să le testaţi cu spor şi să înfrumuseţaţi lemnul din spaţiul apropiat. 

Echipa SPOR - Policolor

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related